Interlopul Kalu rămâne și fără casă după ce a vrut să-l ucidă pe Românu care a pretins că ia AS Roma

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 10.11.2022 - 15:50
Kalu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, a pierdut apartamentul în care s-a pozat cu artista Foto: Facebook

Interlopul Franco Pascu, zis Kalu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, și membru al uni grupări specializate în răpiri și spart dinții cu ciocanul de șnițele, a rămas și fără casă. Judecătorii au decis ca apartamentul lui Kalu să fie vândut pentru acoperirea despăgubirilor.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Curtea de Apel a confirmat decizia Tribunalului București prin care apartamentul lui Franco Pascu, zis Kalu, era pus sub sechestru în vederea valorificării pentru acoperirea despăgubirilor acordate victimei și a chetuielilor de judecată.

Fraco Kalu este fiul interlopului Marcel Kalu și fratele lui Marco Kalu, care tocmai a fost extrădat din SUA și închis la Rahova pentru mutiple infracțiuni cu violență.

Citește și: Interlopul Marco Kalu, care spărgea dinți cu ciocanul de șnițele, extrădat din SUA. Familie urmărită

Kalu a fost condamnat, anul trecut, la opt ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor. 

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Franco Kalu și Giani Hingheru, l-au înjunghiat de mai multe ori, în urmă cu patru ani, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Kalu.

Citește și: Finul interlopului Turcu a plantat în curtea casei o grenadă și un pistol. Cine le-a recoltat

După incident Franco și Giani au dispărut fără urmă. Au fost acuzați de tentativă de omor și de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dați în urmărire generală.  

Cei doi au fugit în Nicaragua însă, până pa urmă, au fost extrădați în România. 

Românu a scăpat cu viață și nu a dorit să depună plângere. 

Câteva luni mai târziu, Răzvan Lucan a fost găsit mort într-o cameră de hotel în Brăila, în iunie 2018. Motivul a fost ingerarea mai multor substanțe interzise. 

Citește și: Un tirist român și-a dat întânire cu "Îngerul Dulce" care a venit cu prietenul și l-a electrocutat

Implicat alături de Mario Iorgulescu în dosarul de sechestrare de persoane

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I.

Citește și: Actor, alături de Puric: „Sunt minoritar în țara mea. Îmi îngrădesc drepturile”. A fost deputat PSD

Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore. Ulterior, acesta a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea.

Victima a spus în proces că banii (500 euro) erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca acesta să-și găsească o locuință cu chirie, după o ceartă cu tatăl lui.  

Românu a pretins că vrea să achiziționeze AS Roma

În urmă cu 14 ani, Răzvan Lucan a fost implicat, în Italia, într-o escrocherie spectaculoasă. „Românu și alți doi tineri pretindeau că sunt miliardari ruși care intenționau să cumpere clubul AS Roma. La acea vreme, la AS Roma evolua nimeni altul decât Cristi Chivu, care era atunci căpitanul echipei naționale de fotbal.

Poliția italiană informa că, în timp ce Răzvan Lucan și Gabriel Cercel erau falșii miliardari care doreau să achiziționeze AS Roma, Costinel Ciorei juca rolul de gardă de corp a acestora, el mințind că ar fi un fost luptător român, situat pe locul 4 la Jocurile Olimpice din 1988, de la Seul.

Motivul care le-a permis carabinierilor să descopere identitatea infractorilor români a fost o cicatrice vizibilă pe care Ciorei o avea pe față. Cei trei au fost arestați în Piazza Venezia de către agenții de la Comisariatul Trevi Campo Marzio. Carabinierii le-au confiscat acestora patru cărți de credit furate, cu benzile magnetice contrafăcute. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te