Finul interlopului Turcu a plantat în curtea casei o grenadă și un pistol. Cine le-a recoltat

DE Adrian Costin | Actualizat: 19.11.2021 - 09:18
Interlopul Turcu îl amenințase într-un live pe șeful Poliției Dâmbovița cu un pistol și cu o grenadă. Finul său le-a ascuns în grădină Foto: Facebook

Pistolul și grenada fuseseră folosite de interlopul Dragoș Aurelian Ioan, zis Turcu, într-un live în care trăgea pe nas și îl amenința cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița.

SHARE

Un interlop de 30 de ani din Vlădeni, județul Dâmboviţa, a ajuns în arestul poliției joi seară, acuzat că ar fi îngropat în curtea casei sale un pistol și o grenadă. Acestea aparțineau naşului său, cunoscut în lumea interlopă drept „Turcu”.

Citește și: Cămătarii Gone Barbarul, Bănel și Kis Pericol speriau datornicii cu clipuri cu interlopi periculoși

Finul lui Turcu, spun anchetatorii, a luat ulterior pistolul și grenada apărute în filmare și le-a îngropat în grădina sa. Numai că polițiștii au aflat totul și au făcut percheziții, în urma cărora au descoperit armamentul.

Citește și: Angajata DSP Bihor și femeia de serviciu furnizau „clienți" pentru vaccinări la chiuvetă la Petea

El a fost încătușat și dus în arestul IPJ Dâmbovița. Astăzi, nașul și finul urmează să fie duși în fata magistraților cu propunere de arestare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și favorizarea infractorului.

Citește și: VIDEO Interlop protestatar, săltat când trăgea de fiare: Nu plecăm până nu mutilăm un jandarm

Te mierlesc, mă!

Acum câteva luni, Dragoș Turcu era supărat pentru că rămăsese fără permis după ce a fost prins conducând drogat. 

Citește și: Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

El mai avea un dosar penal după ce, în aprilie, la un protest împotriva măsurilor anti-COVID din Târgoviște, Turcu a spus că nu pleacă până nu va mutila un jandarm, tot într-un live pe Facebook.

Ultima amenințare a făcut-o iar într-un live în care trage pe nas.

  „Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc… vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ?”, spune bărbatul în timp ce filmează.
După apariția filmării, poliţiştii au descins la domiciliul interlopului, iar după percheziţie, el a fost săltat de mascaţi şi introdus în arestul IPJ Dâmboviţa.


În ultimul său mesaj pe Facebook, Turcu postase o poză în care purta un tricou cu șeful Poliției Dâmboviță căruia îi transmitea că e bine- merci.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.