Infractorul filmat când a amenințat o copilă că o fierbe în cazan, apoi a violat-o, dat în urmărire

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 14.06.2022 - 15:35
Interlopul zis Turcu, care a amenințat o minoră că o fierbe într-un cazan de la o fabrică de mezeluri, apoi a sechestrat-o și violat-o împreună cu alți doi bărbați, a fugit înainte de sentința definitivă Foto: Facebook

Interlopul zis Turcu, care a amenințat o minoră că o fierbe într-un cazan de la o fabrică de mezeluri, apoi a sechestrat-o și violat-o împreună cu alți doi bărbați, a fugit înainte de sentința definitivă și acum este dat în urmărire. O prietenă a fetei a filmat totul.

SHARE

Fata a fost dusă în incinta unei fabrici de mezeluri, unde a fost amenințată că, dacă nu se supune, va fi aruncată în cazanul pentru fierberea cărnii.

Citește și: VIDEO Cel mai mare portavion din lume are un echipaj de 4539 de oameni. Testat cu-n cutremur simulat

Samet Uyluer, zis Turcu, avea 19 ani în iarna lui 2013, când a dus o minoră în incinta unei fabrici de mezeluri, unde a sechestrat-o, a bătut-o cu un lemn și a obligat-o apoi la perversiuni sexuale, în timp ce o a doua fată, prietenă cu agresorul, a filmat cu telefonul mobil.

Citește și: VIDEO Cine sunt interlopii din clanul Zoicărenilor care ar fi dat drogurile mortale la SAGA Festival


Pentru că, în ciuda chinurilor la care era supusă, fata a refuzat, la început, să-i satisfacă poftele, Uyluer a amenințat-o că o aruncă în cazanul folosit la fierberea cărnii.

Citește și

Cum au scăpat frații luptători Preda după ce au provocat o explozie la casa mamei Cordunenilor

Mai mult, individul i-a luat și telefonul mobil, pe care părinții disperați o sunau întruna, și a sechestrat-o până a doua zi, când a obligat-o la perversiuni sexuale cu alți doi bărbați de origine turcă.  

Copila a trăit clipe de groază și a rămas traumatizată 


Audiată de judecător, victima a retrăit chinurile pe care le-a trăit în ianuarie 2013.

„Inculpatul m-a dus într-o cameră, unde a întreţinut relaţii sexuale orale cu mine, în timp ce martora … ne-a filmat. Cu această ocazie, am fost lovită pe spate, coapse, în zona gatului şi trasă de păr. I-am spus în mod repetat inculpatului că nu vreau să întreţin relaţii sexuale cu el şi să mă lase să plec, dar tot timpul uşa era închisă. Ulterior, am fost cu el la centrala fabricii şi mi-a spus și acolo că vrea să întreţinem relaţii sexuale orale, şi dacă refuz, mă va arunca în cazan”, a declarat victima.

În continuare, aceasta a descris cum, în aceeaşi seară, la fabrică a venit un cetăţean de origine turcă, iar Samet Uyluer a pus-o să întreţină relaţii sexuale orale și cu acesta.

„Cu această ocazie, am fost trasă de păr, iar inculpatul mi-a spus că dacă nu întreţin relaţii sexuale cu el, nu voi putea pleca. A doua zi, inculpatul m-a dus într-o altă clădire, unde era un alt cetăţean de origine turcă, cu care m-a pus să întreţin relaţii sexuale orale. Am încercat să plec de acolo de mai multe ori, o dată chiar am reuşit, dar uşa de la intrare era din tablă şi a făcut zgomot, iar inculpatul m-a prins şi m-a bătut”, a mai spus victima, conform Gândul. 

Violatorul a reușit să fugă


Conform motivării instanței, la momentul plângerii, fata a fost supusă unei expertize psihologice, din care a reieșit că a suferit o traumă puternică.

„Persoana vătămată are trăiri emoţionale puternice şi reacţie promptă la frustrare, ce poate deveni uşor ultrasensibilă, neliniştită şi poate dezvolta reacţii neadecvate (iraţionale sau rigide). La momentul evaluării, persoana vătămată a arătat un grad ridicat de distres psihologic (de neplăcere), asociat emoțiilor negative funcționale din sfera îngrijorare, panicare, alarmare și încordare. Prezintă unele simptome de stres post-traumatic, dar şi simptome din alte arii simptomatice asociate stresului post-traumatic. Trauma invocată s-a fixat în matricea emoțional-afectivă a subiectului”, au menționat medicii Institutului Național de Medicină Legală.

Condamnat prea târziu

În plus, anchetatorii au ridicat și probe biologice de pe mai multe suprafețe indicate de victimă, care au relevat, cu certitudine, faptul că urmele provin de la cele trei persoane indicate de aceasta.

Totuși, procesul a durat nu mai puțin de nouă ani, astfel că Samet Uyluer a fost condamnat definitiv, la opt ani de pușcărie, abia anul acesta, la data de 3 iunie.

Ultima postare de pe Facebook a infractorului a fost pe 30 mai. 

Cu această ocazie, polițiștii din Călărași care au mers la adresa bărbatului, pentru a-l duce la închisoare, au constatat că acesta a fugit, motiv pentru care a fost dat în urmărire, iar fotografia lui a fost publicată pe pagina electronică a Poliției Române.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te