VIDEO Interlopul antivaccinist Turcu, live în care trage pe nas și amenință polițiștii cu o grenadă

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.08.2021 - 09:00
Interlopul antivaccinist Turcu, arestat după un live în care trage pe nas și amenință polițiștii cu o grenadă Foto: Facebook

Dragoș Turcu (40 de ani), un interlop din Târgoviște, inițiator și participant al protestelor împotriva vaccinării din orașuș său, a fost arestat după un live în care trage pe nas și îl amenință pe șeful Poliției Dâmbovița cu un pistol și o grenadă.

SHARE

Dragoș Turcu era supărat pentru că rămăsese fără permis după ce a fost prins conducând drogat. 

Citește și: VIDEO Interlop protestatar, săltat când trăgea de fiare: Nu plecăm până nu mutilăm un jandarm

El mai avea un dosar penal după ce, în aprilie, la un protest împotriva măsurilor anti-COVID din Târgoviște, Turcu a spus că nu pleacă până nu va mutila un jandarm, tot într-un live pe Facebook.

Borcea, în „tabără” la Olimp, cu șase din cei nouă copii ai săi. Valentina: Toţi copiii au părul lui

 „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, a spus Dragoș Turcu atunci, iar polițiștii l-au ridicat a doua zi direct din sala de forță. 

Interlopul a avut în trecut și o condamnare de 13 ani pentru omor.

Citește și: VIDEO Cum a furat bunicuța româncă Lulu 7 diamante de la un magazin din Londra. A pus pietre în loc

 

Interlopul Turcu, arestat după un live în care amenința polițiștii cu o grenadă și un pistol

Ultima amenințare a făcut-o iar într-un live în care trage pe nas.

  „Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc… vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ?”, spune bărbatul în timp ce filmează.
După apariția filmării, poliţiştii au descins la domiciliul interlopului, iar după percheziţie, el a fost săltat de mascaţi şi introdus în arestul IPJ Dâmboviţa.

În ultimul său mesaj pe Facebook, Turcu postase o poză în care purta un tricou cu șeful Poliției Dâmboviță căruia îi transmitea că e bine- merci.

Ce spun polițiștii de la Europol

"Colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au "îndrăznit" să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante.
La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe rețeaua de socializare Facebook.
Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă", este mesajul postat de sindicatul Europol pe Facebook. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te