Fosta soție a lui Nuțu Cămătaru vrea să recupereze casa interlopului. E pe numele vecinilor

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.11.2021 - 10:25
Fosta soție a lui Nuțu Cămătaru vrea să recupereze casa interlopului. E pe numele vecinilor. / Foto: wowbiz.ro

Rămasă în conacul lui Nuțu Cămătaru după divorț, Lidia Balint, fosta soție a temutului interlop, a decis să-și caute dreptatea la tribunal, pentru a fi declarată proprietară a unui imobil deținut, în acte, de trei vecini.

SHARE

Lidia Balint, fosta soție a lui Nuțu Cămătaru, a dat în judecată trei persoane, pentru a fi declarată proprietara casei în care stă și în care a trăit cu Nuțu Cămătaru. Iar la primul termen instanța a dispus ca reclamanta să depună mai multe documente, pentru a-și susține varianta.

Citește și: Tzancă Uraganu, snopit în bătaie de frații Lambadei, mama copilului său. Manelistul neagă

„Aveți obligația de a îndeplini următoarele obligații, în termen de 10 zile de la primirea comunicării, sub sancţiunea anulării cererii: să depuneți extrasul de carte funciară actual, cu arătarea titularului înscris în cartea funciară, eliberat de biroul de cadastru şi publicitate imobiliară în raza căruia este situat imobilul, iar în cazul in care imobilul nu este înscris în cartea funciară, anexaţi un certificat emis de acelaşi birou, care atestă acest fapt, să indicaţi valoarea impozabilă a imobilului în lei; cu cine înţelegeţi să vă judecaţi în privinţa capătului de cerere privind grăniţuirea”, a decis instanța, în procesul care are termen peste două săptămâni.

Lidia Balint şi Nuţu Cămătaru au divorţat în urmă cu șapte ani, despărţirea dintre cei doi fiind amiabilă. Imediat după acest eveniment, interlopul s-a însurat cu dansatoarea Claudia „Brazilianca”, aceasta oferindu-i la scurt timp un băieţel.

Citește și: Gigi Hadid s-a separat de Zayn Malik. Cântărețul și-ar fi lovit soacra

Fosta soție a lui Nuțu a avut și ea probleme penale, după ce a făcut o „intervenție” într-un dosar al lui Nuțu. Ea a fost trimisă în judecată şi găsită vinovată de autorităţi pentru cumpărare de influenţă. Lidia Balint a primt o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, la care s-au adăugat alţi trei, proveniţi dintr-o condamnare mai veche, pe care femeia o primise cu suspendare, relatează spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.