Fost concurent la "Puterea Dragostei", arestat pentru că a schestrat și bătut o fată două zile

DE Adrian Costin | Actualizat: 20.06.2023 - 15:14
Claudiu Ionuț Porcaru este un cunoscut antrenor de fitness din Iași. El a fost i concurent la Puterea Dragostei Foto: kanald.ro

Claudiu Porcaru, instructor de fitness și fost concurent la "Puterea Dragostei", a fost arestat după ce a bătut, sechestrat și violat o tânără, timp de două zile.

SHARE

CUnoscut intrsuctor de fitness în Iași, Claudiu Porcaru, fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei", și-ar fi închis iubita în casă, a bătut-o și a violat-o timp de două zile. 

Ppolițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) Iași au fost sesizați de tânăra agresată, iar după câteva verificări Porcaru a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore.

Fost concurent la "Puterea Dragostei", arestat pentru că a schestrat și agresat o fată două zile

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violență în familie și viol, fapte ce ar fi fost comise în perioada 13-15 iunie a.c., într-un imobil de pe raza mun. Iași.

Astfel, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și au pus în executare un mandat de aducere pe numele unui bărbat bănuit de comiterea faptelor, fiind condus la sediul poliției.

Citește și: Interlopul pregătit în Legiunea Străină, pedepsit pentru c-a împușcat un hacker în cap. Îl țepuise

De asemenea, în urma plângerii depuse de concubină împotriva bărbatului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

La data de 18 iunie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul aceleiași zile, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Citește și: Cum a ajuns Nuțu Cămătaru în Legiunea Străină unde a luptat timp de 2 ani

Tânăra a suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale

Tânăra ar fi fost lovită în mai multe zone ale corpului de către fostul concurent de la „Puterea Dragostei”, suferind leziuni ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale.

Duminică, Claudiu Porcaru a ajuns în fața judecătorilor din Iași care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. 

Cum se prezenta la Puterea Dragostei 

Claudiu a acceptat provocarea de a participa la Puterea Dragostei, convins fiind că așa va reuși să își găsească marea iubire. Claudiu Ionuț Porcaru este concurent în sezonul 4 (2021) al emisiunii Puterea Dragostei.

Claudiu de la Puterea Dragostei este născut pe 27.12.1995, este zodia Capricorn și vine din Iași. Tânărul în vârstă de 26 de ani este gata să dea totul pentru iubire și are încredere că va reuși să găsească o fată pe gustul lui, care să îl completeze perfect.

În relația cu persoana iubită, Claudiu de la Puterea Dragostei pune foarte mare accent pe fidelitate, motiv pentru care își dorește alături o femeie care să fie sinceră cu el și care să se dedice relației. Claudiu Ionuț Porcaru este gata să înceapă un nou capitol din punct de vedere sentimental, asta după ce multă vreme nu s-a mai implicat în relații serioase.

URMĂREȘTE-NE PE GOOGLE NEWS

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te