Facebookul frustraților. Dan Barna, atacat și ironizat, la postarea în care anunța că are un băiat

DE Bianca Iosef | Actualizat: 11.08.2021 - 14:58
Sute de comentarii jignitoare a primit Dan Barna la anunțul că i s-a născut un copil. Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Avalanșă de comentarii răutăcioase și chiar batjocoritoare la adresa vicepremierului Dan Barna, la postarea de pe Facebook în care acesta anunța că pe 10 august i s-a născut primul copil.

SHARE

Pe 10 august, Dan Barna a anunțat pe pagina s-a de Facebook venirea pe lume a băiețelului său. Internauții nu l-au iertat pe liderul USR și i-au știrbit bucuria venirii copilului pe lume prin sute de comentarii batjocoritoare și prin ironii. În jocul jignirilor a intrat chiar și o judecătoare. 

 

Anunțul lui Dan Barna a primit peste 11.000 de comentarii din partea utilizatorilor Facebook. Foarte multe au fost jignitoare, deși liderul USR PLUS nu făcea decât să anunțe că i s-a născut primul copil. 

Credeți sau nu în Dumnezeu?

În postarea sa de pe Facebook, Dan Barna și-a numit copilul „binecuvântare”. Multe dintre persoanele care au comentat au susținut că doar Dumnezeu poate să binecuvânteze.

„Acest copil este o binecuvantare de la DUMNEZEU”, „Mă bucur că ați scris binecuvântare... asta înseamnă că-L mărturisiți totuși totuși pe Dumnezeu, Care dă asemenea binecuvântări", „Dumnezeu ia dat o palmă peste ochi lui Barna”, au fost câteva dintre comentarii.

Aceasta nu au fost singurele comentarii cu tentă religioasă. „Este rodul iubirii dintre UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”, „Care Dumnezeu? Întâi trebuie să-L aibă ca să-i urați așa ceva”, „...tot ce ne-a mai rămas în țara asta este CREDINȚA ÎN DUMNEZEU!”

Citește și: Deputatul PSD Ghiță „Luptătorul“, amicul familiei Firea: Macron este un dictator, Armand, o hoață

Părinții 1 și 2

„Sunteți părinte 1 sau părinte 2?”, „Dragi părinți 1 și 2, să fiți modelul suprem neomarxist”, „Părinte 1 sau 2 ce ești”, „Părintele 1 sau părintele 2 alăptează?”, „Dar cum și cine l-a născut, părintele 1 sau părintele 2?”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Barna

 

Fată sau băiat?

Mulți s-au legat de faptul că Dab Barna a declarat că primul lui născut este băiat, deși liderul USR PLUS susține noile politici de gen, care menționează că fiecare om are dreptul să aleagă ce gen este.

„Sper că l-ați născut-o pe cale naturală”, „E băiat, fetiță sau alegeți genul mai târziu?”,  „Nu care cumva să-i asignați un sex la naștere”, „Să vă trăiască fetița/băiețelul, depinde ce alege el/ea să fie”, „Cum bă nene să zici că-i băiat?”, „Să vă trăiască frumoasa domnu Barna", „Este un el sau o ia? Defapt nici copilul nu știe", „Genul este fix sau mai suportă modificări?”, au scris internauții.

Citește și: Focul de pe insula Evia (Grecia) nu a atins mănăstirea Sf. David. Pădurea de pini din jur este scrum

Gluma, glumă, dar limita nu-i

Unele comentarii au fost jigdiri dure la adresa lui Dan Barna.

„Să trăiască copilul, să fie sănătos și fericit și de tine să nu mai auzim în veci mincinosule și perversule”, „Dumnezeu trebuie să le arate proștilor că fără el nu sunt nimic, asta dacă o înțelege Barna, că la putrea lui de înțelegere e mai greu", „Sper că acest miracol vă va umaniza", „Felicitări, sper ca acest copil să trăiască într-o lume dreaptă, iar asta înseamnă ca tu să fi LA PUȘCĂRIE PENALULE, NU ÎN LIBERTATE", „Pe următorul o să-l nașteți dvs.?", „Aștept să-l plimbați sâmbătă pe Calea Victoriei", „Eu sunt curios dacă tatăl a avut dureri la naștere", „Să sperăm că nu-ți seamă în gândire", „Sunt curios dacă din clasa a doua o să mai vrei să învețe la școală cum se face laba", „A născut Barna!",  „Cu cine l-ai făcut? Cu Orban când ați semnat cosliția?",  „Ce viitor îi oferi? Homălăi?", „Doamne ajută să nu fie dilau ca tată-său", „Sper ca la 18 ani să-ți vină cu un bulangiu de mână" , „Din doi gay?", „De la decalotare la masturbare, nu-i un pas așa mare pentru un tată experimentat”.

Inclusiv o judecătoare a postat un comentariu îl care îl întreabă pe Dan Barna dacă copilul este înfiat, pentru că nu a anunțat sarcina decât cu două luni în urmă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.