Directorul piețelor din Timișoara și-a făcut căzănărie de țuică din banii primăriei. Nasleu cu tupeu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.03.2021 - 15:39
Ioan Nasleu și-a făcut căzănărie de țuică din banii Primăriei Timișoara Foto: Facebook
Ioan Nasleu, viață de boier pe banii statului Foto: Facebook

Fostul director al SC Pieţe S.A. Timişoara, Ioan Nasleu, a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni când voia să plece din ţară, iar acum se află sub control judiciar. El este acuzat că a folosit angajații și fondurile primăriei Timișoara, inclusiv la căzănăria sa de țuică.

SHARE

Fostul director al SC Pieţe S.A. Timişoara, Ionuţ Nasleu, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce doi jurnalişti din Timişoara, soţ şi soţie, au depus o plângere penală pe numele acestuia. Nasleu este cercetat și pentru şantaj.

Citește și

EXCLUSIV Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuță și Blaga

Ioan Nasleu a folosit angajații de la Piețe SA, companie aflată în subordinea Primăriei Timișoara, pentru a-i face reparații în apartamentul din București,dar și acasă la Obreja unde au amenajat o căzănărie de țuică.

Citește și

"Copiștii" de la Drept, dați afară pe regulamentul Facultății, deși USR Tineret invocă "execuții"

Cum și-a făcut Nasleu căzănărie de țuică cu banii Primăriei Timișoara

În plus, Nasleu a folosit banii municipalității pentru a-și cumpăra diverse materiale de construcție și nu numai.

”Am lucrat pentru domnul Nasleu la casa de pe Calea Urseni, la apartamentul de pe 16 decembrie, la București și la locuința natală, la Căzănăria Obrejana. Ne spunea mergi acolo, faceți aia, mergeți dincolo. Comenzi ca la unitatea militară. Doar la apartamentul de la București nu am cumpărat pe cardul de la Piețe Sa. În rest, toate lucrările care s-au făcut – din banii societății. Aveam cardul de companie, pur și simplu mergeți ți cumpărați. Și sub forma amenințărilor că ne dă afară. Am fost presați. Nu au fost făcute lucrări. Luam totul pe factură, pe Piețe. El făcea necesarul de materiale, el semna , aproba și noi mergeam să cumpărăm. De toate am cumpărat, de la baterii de chiuvetă la dispensere de pus dezinfectant”, și-a amintit electricianul care a fost dat afară de Nasleu după ce nu a mai vrut să-i îndeplinească ordinele, relatează Pressalert. 

Citește și

„Profesorul m-a luat în brațe și mi-a cerut să îl sărut”

Dispensere de dezinfectanți de la Piețe SA, acasă la Nasleu

La începutul pandemiei, Ioan Nasleu le-a cerut muncitorilor să-i monteze din dispenserele cumpărate de Piețe SA și la cele două locuințe din Timișoara, reiese din discuțiile purtate.

După ce au pus la vila care a fost construită de firma liderului interlop Alin Gherman în Eldorado-ul imobiliar din Urseni, în 16 martie, Nasleu i-a scris lui Ștefoni  ”Să aduci vreo 6 dispensere. Ok, așteaptă-mă. De fapt, mergi acum de dimineață și pune unul la apatament la intrare fără panou și să fie plin. Afară, chiar la intrarea în casă, după poartă”.

După ce a primit fotografie cu dispenserul montat, Nasleu i-a trimis un mesaj vocal ”ai pus și lichid Marius?”, primind răspuns pozitiv. Când a trimis echipa de la Piețe SA să-i amenajeze terenul pentru că urma să vină specialiștii să-i monteze gazonul în curtea vilei, Nasleu a trimis mai multe directive prin mesaje vocale ”Încearcă, dacă ești cu băieții acolo, poarta aia de la grădină care se pot lasă. Și ușa de la cutia de scule s-a lăsat, să o aranjezi un pic că nu se închide zăvorul. (…) E foarte frumos. Merci. Și acum nivelul să-l dai ca să pot să pot să deschid ușa la grădină dacă puneți gazonul, să dai nivelul puțin mai jos sau să reglezi ușa aia de la grădinuță. De la cuția de scule să-mi reglați zăvorul ăla, te rog eu. Poate înțepenești ușa aia, mai tormi un beton la poarta aia”.

Citește și

Interlopul Rechinu: Autoritățile corupte din Mexic mi-au furat afacerile. Toată stima, El Presidente

În cazul apartamentului de pe 16 decembrie, s-au făcut reparații la toaletă, dar și la instalația de electricitate. ”Vezi frate, când te duci la apartament să faci dușul acolo, să-i zi ci la Pia, la femeia de serviciu ca să facă și ea curățenie. Vă duceți cu șoferul meu. Să ducă un bax de hârtie igienică neapărat și vezi că e înfundat WC-ul. Nu știu ce au aruncat ăștia în el, să-l desfunzi. Love”, i-a transmis Nasleu într-un alt mesaj vocal, mai arată Pressalert.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te