De ce nu mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Cât de tare au traumatizat-o cele 2 divorțuri?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.02.2024 - 17:10
De ce nu mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Cât de tare au traumatizat-o cele 2 divorțuri? - Foto: Kanal D / imagine cu caracter ilustrativ

De ce nu mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Cât de tare au traumatizat-o cele 2 divorțuri? Iată ce spune îndrăgita prezentatoare despre căsătorie dar și despre divorțurile ei.

SHARE

De ce nu mai crede Teo Trandafir în căsătorie? Cât de tare au traumatizat-o cele 2 divorțuri? Iată ce spune îndrăgita prezentatoare despre căsătorie dar și despre divorțurile ei.

Ce crede Teo Trandafir despre căsătorie?

Prezentatoarea Teo Trandafir a declarat în sfârșit cum au fost pentru ea cele două divorțuri și ce crede acum despre căsătorie.

„Ce pot spun este că am învățat până la vârsta asta că nu poți fi niciodată sigur de nimic. Iau fiecare zi așa cum este, mă bucur de fiecare clipă. 

Mi se pare că este târziu pentru căsătorie. După o vârstă, îți păstrezi obiceiurile, micile tale plăceri; singurătățile tale, dar și ale partenerului trebuie respectate. Acum mai putem să ne plimbăm de mână pe sub salcâmi” a declarat Teo Trandafir pentru Revista Viva.

Citește și: Teo, după ce a fost acuzată că promovează manele în emisiuni: „Tot ce face audiență este permis”

Aceasta a făcut declarații și despre perioada divorțurilor care nu a fost una tocmai ușoară pentru ea. 

„A fost cumplit, trebuie să recunosc. Am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor. Toți prietenii mei au venit, au făcut cerc în jurul meu și m-au scos din casă, m-au făcut să râd, ne-am uitat la un film.

Încet, încet, deși probabil suferința a durat, acum nu îmi mai aduc aminte, dar ușor nu a fost, m-am agățat de tot ce am putut. Și am avut, slavă Domnului!, de ce și de cine să mă agăț.” a mai declarat prezentatoarea pentru sursa citată.

De ce a divorțat de primul soț?

Teo Trandafir a spus de ce a divorțat de primul ei soț, Alexandru Trandafir. Prezentatoarea TV și pilotul s-au căsătorit în 1990, însă au divorțat șase ani mai târziu.

Teo Trandafir s-a măritat de tânără, iar despre acest aspect a vorbit în cadrul unei emisiuni. Vedeta postului Kanal D a vorbit deschis despre prima căsătorie, despre divorțul care a „pândit-o” la scurt timp, dar și despre modul în care a reușit să treacă peste această perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. 

S-a căsătorit la vârsta de 22 de ani, în anul în care a avut loc Revoluția. La scurt timp după procesul de cunoaștere, cei doi au ales să meargă pe un drum comun. Dar relația maritală a durat mai puțin decât s-ar fi așteptat. S-au îndrăgostit în tren, în anul 1986.

„Era foarte frumos. Avea loc, eu nu (n.r. în tren). La un moment dat, eu aveam un ruj portocaliu, îmi aduc aminte parcă ar fi fost ieri. Locuiam în același cartier, ne încărcam brichetele în același cartier, că așa era.

Ne făceam cumpărături la Drumul Tabere 34, cum se numea atunci. Mâncam prăjituri la aceeași cofetărie și nu ne văzuserăm niciodată. Când am coborât din tren, el avea în mână o cutie de magnetofon. Și mi-a scris numărul lui de telefon, i-am dat și eu numărul, mama s-a supărat.

Era pe peron și n-a înțeles cum dau eu numărul de telefon unui băiat. Băiatul m-a sunat, am ieșit la un suc. Am devenit prieteni apropiați. Și am hotărât să ne căsătorim. Pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

Era obraznic cu tata. Respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata voia să știe unde sunt. Și mă suna pe fix. Și sună și zic «Auzi, cred că e tata». Zice: «Înțeleg că vreți să știți unde e fiica dumneavoastră. Asta nu știu. Dar pot să vă spun unde e soția mea». Mamă! Gândește-te că sunt zeci de ani de atunci și încă țin minte această frondă”, a povestit Teo Trandafir.

Citește și: Teo Tradafir, Andreea Marin și Sofia Vicoveanca, victime într-un dosar DIICOT. Dosarul, în instanță

Au divorțat din cauza meseriei

Prezentatoarea TV a declarat că meseria lui a fost motivul pentru care relația lor nu a rezistat. Faptul că lipsea prea mult de acasă era prea mult pentru moderatoarea de la Kanal D.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te