De ce a ajuns Saveta Bogdan, de urgență, la spital, în miez de noapte. „Mi-a fost frică.”.

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.12.2023 - 18:44
De ce a ajuns Saveta Bogdan de urgență la spital în miez de noapte. „Mi-a fost frică” - Foto: Cancan / imagine cu caracter ilustrativ

De ce a ajuns Saveta Bogdan, de urgență, la spital, în miez de noapte. „Mi-a fost frică.”. Ce spune artista după cele întâmplate și cum a ajuns să-și anuleze evenimentul din acea seară.

SHARE

De ce a ajuns Saveta Bogdan, de urgență, la spital, în miez de noapte. „Mi-a fost frică.”. Ce spune artista după cele întâmplate și cum a ajuns să-și anuleze evenimentul din acea seară.

Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital

Saveta Bogdan a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Artista a suferit o intervenție chirurgicală, aparent minoră, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Aceasta a povestit că după ce și-a scos o măsea, a vrut să se spele pe dinți, la distanță de 10 zile, moment în care locul afectat a dat într-o hemoragie puternică. Speriată, aceasta a mers de urgență la spital și a anulat și evenimentul pe care îl avea în acea seară.

„Am avut un necaz cu o măsea. Mi-am scos o măsea acum 10 zile, am mers la restaurant să cânt și m-am spălat pe dinți, după 10 zile am spus să spăl și acea zonă. S-a pornit o hemoragie cum nu ați visat în viața voastră. Am fost la urgență. M-a văzut o domnă doctor.

Mi-a spus că nu eram vindecată, eram cusută acolo. Mi-au oprit hemoragia. În seara respectivă trebuia să merg la eveniment, să cânt, însă am anunțat că nu pot ajunge, mi-a fost frică să nu se pornească din nou hemoragia”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro.

Reclame de vis în SUA la 77 de ani

Are 77 de ani și o carieră impresionantă în muzică. Cu toate acestea, artista Saveta Bogdan a mai bifat ceva în CV-ul ei. Călătorind des în SUA, artista a ajuns să joace într-o reclamă care a ajuns să fie difuzată pe cele mai înalte clădiri ale lumii.

Citește și: Adevărul ascuns soțului de Sofia Vicoveanca pentru a-i face viața mai bună. Singură de 20 de ani

După o viață petrecută pe scenă, Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare în România. La 77 de ani, artista încă are succes și apare adesea la emisiuni, cucerind inimile tuturor celor care o privesc.

Acum, însă, cântăreața de muzică populară a dat lovitura și în America, unde călătorește adesea și petrece mult timp de când fiica s-a stabilit acolo. Astfel că, vedeta a profitat la maximum de aceste vizite.

Se poate spune că solista s-a aflat la locul și momentul potrivit, căci ginerele său, managerul unei companii, a propus-o șefilor lui pentru a face reclamă unor mașini de spălat. Ziș și făcut!

Reprezentanții firmei au acceptat-o, așa că Saveta Bogdan a ajuns vedetă în trei state din America, printre care și Wisconsin. Ba mai mult de atât, după lansarea spotului publicitar, au crescut și vânzările.

Citește și: FOTO Celebritatea o oprește pe Anca Țurcașiu să iubească la 3 ani după divorț. Bărbații sunt timizi

„Reclama a fost pentru statul Wisconsin și alte două state. Ginerele meu mi-a propus dacă vreau să fac o reclamă. A vorbit cu șefii lui despre mine, m-au plăcut și au fost încântați de idee. Am înțeles că s-au vândut foarte bine mașinile de spălat după ce am făcut reclama.

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te