VIDEO Dăncilă s-a speriat: a venit la întâlnirea cu Juncker cu 35 de minute mai devreme

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 18.09.2018 - 16:16
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns marți la Aeroportul Băneasa cu câteva minute înainte de ora 12.00, pentru a-l întâmpina pe șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

SHARE

UPDATE 2: La 12.58, președintele Jean-Claude Juncker a sosit la Aeroportul Băneasa, unde a fost întâmpinat de Viorica Dăncilă și Corina Crețu, potrivit G4Media. Juncker a îmbrățișat-o pe Dăncilă și au intrat împreună în terminalul aeroportului


UPDATE 1: La 12.55 s-a împlinit o oră de când premierul României îl așteaptă pe președintele Comisiei Europene în aeroportul Băneasa. Juncker nu a ajuns încă la aeroport, unde aeronava închiriată îl așteaptă pregătită

___________________________________

Problema este că președintele Juncker e așteptat să sosească abia după 12.30, când își termină programul de la Summit-ul Inițiativei Celor Trei Mări de la Cotroceni.
Citește și: Juncker mai face o încercare cu Dăncilă. De ce n-a mai așteptat-o pe aeroport șeful CE
Amintim că ieri Dăncilă a întârziat la întâlnirea cu Juncker. Ea ceruse să se vadă cu președintele Comisiei Europene, iar acesta acceptase să discute 15 minute la salonul oficial de pe Băneasa.  După 5 minute în care a așteptat-o degeaba, acesta a plecat spre hotelul unde urma să fie cazat.
Ulterior, Guvernul a dat vina pe SPP și pe avionul care a aterizat prea devreme. 

Citește și: Dăncilă a ratat întâlnirea cu Juncker! Șeful Comisiei Europene a plecat, după ce a așteptat-o 

„Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări: Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles”, se arată într-un comunicat justificativ al Guvernului României.
Momentul când Viorica Dăncilă a ajuns marți la Aeroportul Băneasa a fost filmat de jurnalistul Vitalie Cojocari.


Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.