Cum poți recomanda oameni de excepție pentru Top 100 Români de Pretutindeni – Ediția 2020

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.07.2020 - 12:06

Inițiativa RePatriot de a promova românii de pretutindeni cu rezultate profesionale remarcabile a ajuns la a treia ediție.

SHARE

Români de valoare, care îi pot inspira și pe alți români de acasă sau care trăiesc peste hotare, vor fi cunoscuți, recunoscuți și apreciați în cadrul galei “Top 100 Români de Pretutindeni”.

Foarte mulți dintre frații noștri români trăiesc în străinătate. Au emigrat și s-au reorientat către noi oportunități și idealuri, luând cu ei un pachet de cunoștințe și valori solide pe care le-au dezvoltat acolo. Dorim să vi-i prezentăm pe românii remarcabili și să le recunoastem meritele, premiindu-i la RePatriot Summit - București 2020, 1-4 Octombrie.

În mod special, pe aceia care au excelat în 10 domenii cheie, dar și persoane din Diaspora care doresc și aleg să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României.  

Prima ediție “Top 100 Români de Pretutindeni” a fost lansată în 2018 la Summitul Repatriot de la Alba Iulia, ca supliment al Revistei Newsweek România, în peste 6.000 de exemplare. A fost dorința noastră să arătăm că îi stimăm pe cei care fac cinste României oriunde s-ar afla.

Apoi a urmat ediția a doua în 2019 în care am premiat încă 100 de români remarcabili. Am căutat să nominalizăm persoane care au reușit să se afirme prin rezultate, proiecte și acțiuni admirabile, care locuiesc și profesează în afara țării, de cel puțin trei ani. Persoane care cred în viitorul României, în ideea de încurajare a românilor din străinătate de a menține legătura cu țara și de a se implica în dezvoltarea ei.  

Suntem conștienți că mai sunt zeci de mii de români care merită să fie în această listă și de aceea continuăm demersul nostru pentru ca în fiecare an să adăugăm oameni care merită să fie cunoscuți, recunoscuți și apreciați.

Sigur ați remarcat o mulțime de români din Diaspora care fac lucruri extraordinare în această perioadă și vă invităm să-i recomandați pe www.repatriot.ro/top100-romani-de-pretutindeni pentru Topul RePatriot, până la 25 iulie 2020. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.