Crima dublă de la Constanța. ”Șacalul” și iubita sa, arestați. Ce detalii uluitoare ies la iveală?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.09.2024 - 16:51
Crima dublă de la Constanța. ”Șacalul” și iubita sa, arestați. Ce detalii uluitoare ies la iveală? - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea (rol ilustrativ)
Crima dublă de la Constanța. ”Șacalul” și iubita sa, arestați. Ce detalii uluitoare ies la iveală? - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea (rol ilustrativ)

Crima dublă de la Constanța a uimit o țară întreagă. Un individ poreclit ”Șacalul” și iubita sa au fost arestați după ce anchetatorii au descoperit cele două victime. Bărbatul ar fi avut telefonul urmărit în timp ce comitea a doua crimă. Detalii uluitoare ies la iveală.

SHARE

Crima dublă de la Constanța i-a uimit pe români. Un bărbat a ucis două tinere pentru a le lua mașinile, banii și bijuteriile. A abandonat cadavrul uneia dintre victime pe un câmp după ce l-a ținut două zile în casa unde locuia împreună cu iubita și copiii minori ai acesteia. 

Conform celor mai recente informații, telefonul bărbatului era urmărit de anchetatori, atunci când a comis a doua crimă. Acesta fusese inclus în cercul de suspecți în cazul morții unei tinere din Tulcea. Aceasta a fost găsită într-un apartament din Mamaia Nord. 

Crima dublă de la Constanța. ”Șacalul” și iubita sa, arestați. Ce detalii uluitoare ies la iveală?

Tinerele ucise erau escorte de lux, iar bărbatul le-ar fi omorât ca să le jefuiască. A folosit banii ca să-și plătească din datorii și să cumpere droguri. A fost ajutat de iubita sa. Cei doi au fost arestați preventiv.

De ce nu l-au prins anchetatorii pe ”Șacalul” înainte să comită o nouă crimă deși era urmărit? Procurorii spun că nu l-au monitorizat 24 de ore pe zi. 

„Noi nu știam ce face tot timpul. Vă dați seama că în momentul în care facem... luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm.”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Sadîc Zafer, conform stirileprotv.ro.

Citește și: Suspectul crimei duble din Constanța, replică sfidătoare: "Dacă existau probe, nu mă lăsau să...”

Ce a făcut după ce le-a ucis pe cele două tienre? Pe cea de-a doua victimă, Denisa, a ținut-o în apartamentul în care locuia împreună cu iubita lui și copiii acesteia. Mai mult, unul dintre minori l-ar fi ajutat pe criminal să scape de cadavru. 

Ceea ce a declarat procurorul Sadîc Zafer despre ce au spus copiii celei care stătea cu Șacalul în casă, este de-a dreptul uluitor.  

„Când au intrat polițiștii să facă percheziția ieri la locuință, copiii, mititeii, au zis: „știți, mami mi-a spus să nu vă spunem nimica despre tanti aceea care este la noi în casă moartă!”

Mai mult, procurorii spun că femeia și-a pus fiul cel mare, în vârstă de 15 ani, să-i ajute să ascundă urmele crimelor. Acesta, împreună cu Șacalul, ar fi transportat cadavrul femeii pe un câmp. Adolescentul a fost dus într-un centru de detenție pentru minori. 

Ceilalți 3 minoriau fost plasați la un asistent maternal profesionist împreună, ca să nu fie despărţiţi frații.

Cum a fost prins Șacalul?

Bărbatul le-a luat victimelor banii, mașinile, telefoanele și bijuteriile. De pe unul dintre telefoane a vorbit cu apropiații unei victime, pentru a crea impresia ca trăiește. De asemenea, a achitat camera pe care una dintre victime o închiriase pe litoral, pentru a nu atrage suspiciuni. 

Al doilea telefon a fost găsit la iubita bărbatului. 

Citește și: Modificare importantă în cazul dentistei din Brăila ucisă în propriul cabinet. Decizia procurorilor

Bărbatul a încercat să scape de mașina femeii pe care o ucisese și o asunsese la el în casă. Dar a făcut accident cu ea. S-a rănit grav și a ajuns la spital. Era urmărit de poliție pentru că nu oprise la un filtru. 

Suspectul a făcut însă declarații halucinante: „Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite sau dacă erau...Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă.”

Anchetatorii spun că au găsit suficiente probe pentru a-l incrimina. Bărbatul rar putea face până la 25 de ani de închisoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te