Cel mai tânăr criminal în serie avea, la 8 ani, mai multe victime. Ucidea din plăcere

DE Adrian Costin | Actualizat: 27.12.2022 - 12:27
Amarjeet Sada avea doar șapte ani când a comis prima crimă Foto: emadion.it

Ucigașul în serie avea doar șapte ani când a comis prima crimă. El a continuat să ucidă, astfel că până la vârsta de opt ani a mai omorât trei persoane.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Amarjeet Sada avea doar șapte ani când a comis prima crimă. În 2006, Amarjeet ș-a fi ucis verișoara de șase ani. La scurt timp după, următoarea lui victimă a fost chiar sora lui care avea doar opt luni. 

Chiar dacă familia lui Sada era conștientă de comportamentul copilului, a au decis să nu-l raporteze autorităților, crimele lui fiind privite drept „chestiuni de familie”. 

Citește și: Ce-a pățit interlopul Cosmos Tănase după ce-a amenințat un polițist că dă cu mașina peste el

Autoritățile au intrat în alertă abia când Amarjeet Sada a ucis un al teilea copil, pentru că deja exista un tipar pentru toate aceste crime. 

În 2007, Sada ar fi ucis un al treilea copil, o fetiță de șase luni. Potrivit mamei victimei, aceasta și-a lăsat fiica dormind singură la școala primară, și a plecat la muncă. Atunci când s-a întors nu a mai găsit-o. Dispariția copilei a declanșat o anchetă. În cele din urmă, trupul ei a fost găsit îngropat în apropiere.

Și-a povestit crimele cu zâmbetul pe buze

Sada a recunoscut ulterior că a sugrumat-o, ba chiar i-a condus până la locul unde i-au recuperat cadavrul. El a oferit și detalii despre modul în care a procedat la crimă. El a explicat cum a luat fetița de unde dormea și l-a lovit-o cu o cărămidă înainte de a o îngropa.

În timp ce se aflau în arest, anchetatorii au remarcat comportamentul ciudat al lui Sada, care a zâmbit mereu și nu arătat vreo remușcare pentru acțiunile sale.  

Poliția a mai adăugat că, în timp ce băiatul era audiat, el doar a zâmbit și a cerut biscuiți.

Mai târziu, el a declarat că el a fost cel responsabil pentru uciderea surorii sale cu trei luni mai devreme și a verișoarei sale, care a avut loc cu un an înainte de a fi reținut.  

Un ucigaș sadic, lăsat în libertate

Amarjeet Sada a fost supus unei evaluări, iar psihologii l-au descris ca fiind un sadic căruia îi face plăcere să rănească victimele. Conform specialiștilor, el avea o tulburare mentală din naștere, conform The Sun.

Cu toate acestea legea indiană nu permite închisoarea sau condamnarea la moarte în cazul copiilor, astfel încât Sada a fost trimis să locuiască la o casă de copii până a împlinit vârsta de 18 ani. Acolo a fost ținut în izolare, astfel încât să nu interacționeze cu ceilalți copii. De asemenea, a primit tratament și medicamente până la părăsirea căminului pentru minori.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te