Ce au găsit polițiștii sub bancheta din spate a unei mașini. Captură impresionantă

DE Octavia Constantinescu | 02.02.2024 - 16:08
Ce au găsit polițiștii sub bancheta din spate a unei mașini. Captură impresionantă - Foto: Politia de frontieră

Ce au găsit polițiștii sub bancheta din spate a unei mașini. Captură impresionantă. Ce a pățit șoferul după ce a fost prins de polițiști.

SHARE

Ce au găsit polițiștii sub bancheta din spate a unei mașini. Captură impresionantă. Ce a pățit șoferul după ce a fost prins de polițiști. 

Ce au găsit polițiștii sub bancheta din spate a unei mașini

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au depistat în maşina unui român aproape un kilogram de cocaină (850 g), în pungi ascunse sub bancheta din spate, informează Agerpres.

Autorităţile au anunţat că, în acest caz, bărbatul în maşina căruia au fost găsite drogurile a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au depistat un cetăţean român care se deplasa cu un autoturism, în care a fost găsită cantitatea de 850 de grame de cocaină.

Citește șiCum ajungeau migranții prin România în Spațiul Schengen. Zeci de traficanți, săltați de autorități

Acesta s-a prezentat joi, 1 februarie, în jurul orei 14,00, pe sensul de intrare în ţară, dinspre Bulgaria, iar ca urmare a verificărilor suplimentare efectuate de către poliţiştii de frontieră în linia a II-a de control, sub bancheta din spate a autovehiculului a fost descoperită o pungă din plastic în care se aflau patru pachete de formă dreptunghiulară, sigilate cu bandă adezivă, conţinând cocaină", se arată vineri într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

În cauză au fost sesizaţi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală care au reţinut faptul că cele peste 850 grame de cocaină (drog de mare risc), au fost introduse de inculpat pe teritoriul României, ascunse în autoturism, fiind destinate comercializării.

Faţă de această situaţie, procurorii DIICOT au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Citește și: De ce România și Bulgaria nu intră în Schengen, în 2024? „Mai bine ne pregătim serios pentru 2025”

În cursul zilei a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te