La Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, s-au ocupat aproape jumătate din locurile disponibile, înscriindu-se 197 de absolvenţi pe 515 locuri, iar la Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor, care se află pe locul al doilea în ce priveşte numărul de candidaţi, au fost depuse 174 de dosare, pe 625 de locuri disponibile.
Pe locurile trei şi patru în ce priveşte interesul candidaţilor se află facultăţile de Medicină - 153 de dosare depuse şi Matematică şi Informatică - 126.
Ca şi în cazul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, şi la Medicină sunt ocupate aproximativ jumătate din cele 355 de locurile disponibile.
Facultatea care are cea mai consistentă cifră de şcolarizare pentru studii cu licenţă în cadrul Universităţii Transilvania este cea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor, unde din cele 625 de locuri, 227 sunt finanţate de la buget.
Cele mai multe locuri fără taxă sunt la Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, în timp ce la Medicină, numărul acestora este de 149, iar la Litere - 133.
Admiterea la Universitatea Transilvania se desfăşoară în perioada 8-15 iulie, online.
Pentru anul universitar 2020-2021, sunt disponibile, în total, pentru studii universitare de licenţă cu frecvenţă 2.850 de locuri finanţate de la buget şi 3.200 de locuri în regim cu taxă, iar pentru învăţământ la distanţă sau cu frecvenţă redusă, peste 1.300 de locuri cu taxă.