Bărbatul care și-a pozat copilul în ștreang, condamnat la închisoare cu executare

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 18.12.2020 - 09:53
Vasile Duduman a ajuns la închisoare Foto: botosaneanul.ro

La începutul lunii septembrie 2019, Vasile Duduman şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul.

SHARE

Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă.

Bărbatul a fost condamnat definitiv la un an şi o lună pentru că a încălcat ordinul de protecţie, terorizându-şi luni la rând fosta iubită şi copilul pe care-l au împreună.  

Duduman fost ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Siret şi dus la penitenciarul din Botoşani, conform botosaneanul.ro .

Citește și

Demba Ba: Colțescu m-a sunat și mi-a explicat că nu este rasist, și-a cerut scuze

A amenințat că-și omoară copilul

La începutul lunii septembrie 2019, Duduman şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă.

Citește și

Anaser Duduianu vrea răzbunare după bătaia încasată în Anglia: În viață, plătim pentru tot

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat. Decizia judecătorului nu l-a determinat pe Duduman să se liniştească, dimpotrivă. El a încălcat ordinul de restricţie, a continuat să-şi ameninţe fosta iubită, ba chiar a oprit-o pe stradă şi i-a spus că o omoară şi i-a distrus telefonul mobil.

O zi mai târziu a intrat în magazinul în care lucrează femeia, a continuat să o agreseze verbal şi a aruncat cu telefonul în ea. Atunci a intervenit un client al magazinului şi l-a scos afară.

Citește și

Presa din Turcia, niciun cuvânt despre afirmația "în ţara mea, românii sunt ţigani"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Amenințări că omoară copilul 

 

Fosta iubită a lui Dudman, Cristina Georgiana Tcaci, de 20 de ani, a decis să pună capăt relaţiei cu bărbatul de 32 de ani, în urmă cu un an. Femeia s-a mutat acasă la părinţii ei cu tot cu băieţelul său. A luat această decizie după ce a fost bătută de mai multe ori. Bărbatul nu a acceptat situaţia şi a continuat să-i facă viaţa un calvar.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.