Artista care a cântat într-o piață goală, adusă de primarul ce și-a băgat vicele într-o cușcă

DE Alin Crișan | Actualizat: 15.12.2022 - 20:22
Concert fără public, la Târgul de Crăciun de la Calafat - Foto: A3

Primarul PNL al orașului Calafat, a reacționat după imaginile virale care arătau concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun.

SHARE

Un spectacol ținut în fața unei piețe goale, la Calafat, a devenit viral pe internet. Deși nu avea public, artista de pe scenă cerea aplauze și îndemna spectatorii să intre în atmosfera festivă. Totul a fost filmată de un trecător. Concertul a avut loc la deschiderea Târgului de Crăciun din micul oraș, iar autoritățile sunt mai mult decât mulțumite de prestația cântăreței şi de participare.

Citește și: Trafic oprit pe A1 după ce un tir încărcat cu suc s-a răsturnat. Șoferul a murit în urma impactului

"Şi haideţi să aplaudăm împreună, să ţinem ritmul. Haideţi să aplaudăm şi acolo, în dreapta. Foarte bine. (...) Şi încă o dată, Calafat! Sunteţi pregătiţi? Toate mâinile sus, sus, sus! Foarte bine!" Calafat, sâmbătă seara, ora 20:30. Artista pare că se află pe scena celor mai mari festivaluri de muzică din lume. Publicul, însă, ia-l de unde nu-i. Doar câţiva trecători se opresc puţin apoi îşi văd de drum. Acest lucru nu a contat însă, potrivit observatornews.ro

Reacția primarului

Dorel Mitulețu, primarul PNL al orașului Calafat, a reacționat după imaginile virale care arătau concertul fără spectatori de la Târgul de Crăciun.

"Este pentru prima dată în istoria Calafatului când începem un târg de Crăciun. Evenimentul a început la ora 18:00 cu ansamblul de dansuri populare „Rozele Calafatului”, apoi a continuat cu trupa „Etnic” și s-a încheiat cu această fată care, într-adevăr, a fost dezavantajată de ploaie. La jumătatea spectacolului ei a început să plouă. Ținând cont că este iarnă, vă dați seama că părinții care au copii au început să plece.

Citește și: Fricile lui Adrian Titieni, părăsit la 60 ani pentru colegul Papadopol: Nu mai ai pe cine da vina

Ce nu se vede acolo, dacă ascultați și fata care face niște comentarii pe scenă, este că oameni mai erau prezenți în dreapta, mai răsfirați, la adăpost de ploaie. Au mai rămas undeva pe la 10-11 persoane, inclusiv eu, dar mă mir că n-au reușit să mă fotografieze. Am văzut reacțiile, dacă transformăm un eveniment pentru copii în așa ceva este foarte rușinos.

Calafatul nu a plătit un leu către artistă, totul a fost realizat în parteneriat cu cineva care a semnat un contract cu noi. Parte din proiect, care este dedicat copiilor așa cum prevede hotărârea Consiliului Local revine drept cheltuială autorităților locale. Dar partea comercială, dedicată vânzării de produse se va plăti așa cum este contractul. Noi plătim doar partea de curent electric, care este pentru scenă, pentru beculețe și toate cele.

La începutul evenimentului au fost prezenți până aproximativ 150 de oameni, nu vrem să dramatizăm și să ne umflăm în pene că acesta este adevărul”, a precizat Dorel Mitulețu.

Primarul și-a mutat vicele într-un adăpost de câini

În urmă cu câteva luni, primarul din Calafat i-a mutat biroul viceprimarului într-un fost adăpost de câini, potrivit digi24.ro

Citește și: Comisia Europeană alocă 2,5 miliarde € pentru șase județe din România prin Programul Tranziţie Justă

Edilul din Calafat susține că motivul pentru care a decis să-i mute biroul viceprimarului într-un adăpost pentru câini este că nu avea un alt loc disponibil. Viceprimarul vorbește însă despre o răzbunare, pentru o ceartă mai veche dintre ei.

Edilul susține că era singura locație disponibilă pentru amplasarea biroului, însă vicele spune că este răzbunarea primarului pentru o ceartă mai veche dintre ei.

Mai mult, viceprimarul spune că în instituție există mai multe încăperi goale și că, în biroul lui, a fost mutat City-managerul. 

„Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU, acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează”, spune Dorel Mitulețu, primarul din Calafat.

Citește și: Tensiuni în NATO: Erdogan face un „trio” cu Assad și Putin în Siria. „SUA îi susțin pe teroriști”

Viceprimarul care și-a început activitatea pe 27 iulie spune că în Primărie sunt birouri goale, iar primarul l-a mutat în adăpost din răzbunare, pentru că nu l-a votat. Citește mai multe AICI.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te