Apărătorul drepturilor taților asupra copiilor, judecat pentru că și-a abuzat sexual fiica vitregă

DE Adrian Costin | Actualizat: 23.11.2021 - 11:51
Apărătorul drepturilor taților asupra copiilor, judecat pentru că și-a abuzat sexual fiica vitregă Foto: playtech.ro

Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, care poza în părinte model, a fost trimis în judecată după doi ani de anchetă, fiind acuzat că și-ar fi abuzat în mod repetat fiica vitregă. Totodată, există indicii că ar fi abuzat și alte minore.

SHARE

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Citește și: Barbariile cămătarilor Barcsa și Frigur: Îi dă perversa când e singur săracu' pe drum

Acesta a fost căsătorit cu medicul Helen Drăghici, care, avea deja două fete dintr-o altă căsătorie. Ulterior, a avut o fiică și cu Bogdan Drăghici, care poza în tată model.

Citește și: Cămătarii Gone Barbarul, Bănel și Kis Pericol speriau datornicii cu clipuri cu interlopi periculoși. Au fost arestați

Drpghici a fost arestat preventiv în august 2019, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au arătat că, timp de trei ani, acesta a abuzat-o sexual, în secret, pe una dintre cele două fiice ale soției sale.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, condamnat cu executare pentru conducere fără permis, dat în urmărire

Drăghici ar fi fost dat de gol de imaginile pe care le avea salvate în computer. Bărbatul și-ar fi filmat fiicele la cumpărături, atunci când le însoțea în cabina de duș și le cerea să probeze costume de baie sau lanjerie intimă.

A stat închis un an și o lună

 
Cu toate că Helen Drăghici a înțeles cu mult timp înainte de arestarea președintelui TATA că acesta este un prădător sexual care a abuzat-o atât pe fiica ei cât și fiica unei prietene, atât reprezentanții DGASPC Sector 5 cât și polițiștii Secției 24 nu au luat-o în serios și chiar i-ar fi spus că Bogdan Drăghici este un tată model, care nu poate să fie pedofil.

Arestat preventiv la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat închis nu mai puțin de 13 luni. De la începutul lunii octombrie a acestui an, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. 

În plus, i-a fost pus sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

După mai bine de doi ani, procurorii l-au trimis pe Drăghici în judecată, iar dosarul a ajuns la Judecătoria Sectorului 5.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.