Andreea Marin, mărturisiri despre pierderea mamei. Cum a reacționat când tatăl și-a refăcut viața

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.09.2023 - 01:00
Andreea Marin, mărturisiri despre pierderea mamei. Cum a reacționat când tatăl și-a refăcut viața - Foto: Unica.ro / imagine cu caracter ilustrativ

Andreea Marin a avut parte, încă de la vârste fragede, de adevărate cumpene. Cea mai mare lovitură de la viață a primit-o însă în 1984, când în urma unui accident rutier și-a pierdut mama. Acum, vedeta a dezvăluit care a fost relația cu mama ei vitregă.

SHARE

Andreea Marin a povestit în mai multe interviuri, detinul crud al mamei sale. Acum însă a povestit relația pe care a avut cu mama vitregă, după ce tatăl său a decis să își refacă viața.

Relația dintre Andreea Marin și mama vitregă

Moartea mamei a fost unul dintre cele mai grele momente peste care Andreea Marin a trebuit să treacă, la o vârstă fragedă. Tragedia a marcat-o profund, mai ales că atât ea, cât și sora și tatăl ei erau în mașină în momentul în care s-a produs teribilul accident, care i-a luat viața femeii.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Ani mai târziu, tatăl său și-a regăsit fericirea alături de o altă femeie și s-a recăsătorit. Andreea Marin vorbește rar despre mama sa vitregă. A mărturisit că nu folosește cuvântul „vitregă” când se referă la Renata Marin.

În ciuda suferinței provocate de pierderea părintelui, prezentatoarea se consideră totuși o persoană norocoasă, femeia de care s-a îndrăgostit tatăl ei fiind o persoană deosebită, ce i-a fost alături întreaga viață.

„Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot „mamă’ îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie „mamă vitregă’, pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături. Și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune.

Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine”, a spus Andreea Marin, pentru Cancan.

„Ne-am îndrăgostit de frumusețea ei”

Vedeta a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să accepte și să înțeleagă de ce i-a fost răpită cea mai importantă persoană din viață așa repede și cum ar putea o altă femeie să intre în familia sa. Când a cunoscut-o întâia oară pe cea care avea să-i devină mamă vitregă, a fost fascinată de frumusețea acesteia.

"Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot «mamă» îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie «mamă vitregă», pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături. Și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine.

La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii. I-om fi făcut noi și viața amară, din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești!", a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te