Amenințat de liderul de sindicat: Îți prind capul în menghină. Vin cu Adrian Corduneanu!

DE Adrian Costin | Actualizat: 07.02.2023 - 12:08
Foto: Facebook

Un angajat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași susține că a fost amenințat de liderii de sindicat care se poartă cu muncitorii ca niște interlopi.

SHARE

La Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, tot mai mulți muncitori sunt revoltați din cauza lui Corneliu Șerban, șeful de la Secția Drumuri Naționale (SDN) Iași, dar și a lui Adrian Brînzilă, șeful Districtului Valea Lupului, totodată, șef de sindicat.

Asta, după ce, anul trecut, cei doi au fost acuzați că pe drumul Iași – Bălțați nu au fost folosite cantitățile de mixtură asfaltică, conform proiectului, prejudiciul ajungând la aproape 500.000 de euro. 

 Alin Petrea, un instalator sanitar la Districtul Valea Lupului, a povestit pentru BZI prin ce teroare a trecut în ultimele luni.  

Citește și: Șoc: Cinci rugbiști, condamnați pe viață după ce au ucis un student în bătaie. Un vinovat a leșinat

Un angajat susține că a fost amenințat cu interlopii

Alin Petrea are 46 de ani, este căsătorit, are 2 copii și deține o gospodărie în comuna Lețcani, județul Iași. De aproape 2 ani lucrează la DRDP Iași, ca instalator sanitar. Angajatul susține că prigoana a început după ce a fost observat de Corneliu Șerban că apreciază postările de pe paginile de socializare ale directorului general Ovidiu Laicu. Automat a fost etichetat că nu face parte din tabăra bună. Amenințările au fost completate și de Adrian Brînzilă.

„Mie îmi este frică să mă mai duc la muncă din cauza lui Corneliu Șerban. Pe data de 26 ianuarie a fost o ședință, moment în care am fost amenințat de Șerban că voi rămâne fără loc de muncă, că va reveni Pilă ca director. Eu am familie, am bănci de plătit. A început să mă înjure, să mă amenințe.

Îmi spunea: «Îți prind capul în menghină, îți prind unghiile în menghină». Brînzilă mi-a spus: «Vin cu Adrian Corduneanu, că s-a eliberat». Eu primesc amenințări de pe numere de telefon necunoscute. Mi-au făcut copilul handicap, s-au dus la primarul din Lețcani (primar PNL – n.r.) să-i spună că sunt pesedist. M-a înjurat de mamă, a intrat peste mine în vestiar, numai ca să mă provoace să-mi dau demisia. Astea sunt vorbe? Să-mi smulgă unghiile…

În fiecare zi se întâmplă la fel. Sunt și alți colegi în situația mea. Sunt dispus să merg și la procuror. Sunt probleme acolo, se fură, GPS-urile de mașini sunt dezactivate”, a precizat Alin Petrea, angajatul de la DRDP, pentru BZI. 

Corneliu Șerban: „Este un inventator”

Contactat telefonic, Corneliu Șerban s-a arătat deranjat de întrebările reporterilor BZI.

„Sunt chestiuni interne, nu sunt respectate regulile, conform fișei postului. Ce treabă are să ajungă la ziar? Nu am amenințat pe nimeni, o să fie o cercetare, sunt și martori”, a spus șeful de la Valea Lupului.

Întrebat despre motivele pentru care ar minți reclamantul, Corneliu Șerban a oferit un răspuns sec.

„Pentru că este un inventator”, a încheiat conversația șeful de la DRDP Iași.
Adrian Brînzilă nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta acuzațiile angajatului. De menționat că Ovidiu Laicu a revenit pe funcție în baza unei hotărâri judecătorești.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te