Alex Bodi, anchetat pentru proxenetism, vacanță de lux în Seychelles cu Ema Uta

DE Adrian Costin | Actualizat: 14.10.2022 - 11:46
Alex Bodi, anchetat pentru proxenetism, vacanță de lux în Seychelles cu Ema Uta Foto: Facebook

Procurorii DIICOT refac ancheta în care Alex Bodi este acuzat de proxenetism în cadrul unei rețele de crimă organizată, după ce o parte din interceptările din dosar au fost anulate din cauza schimbărilor legislative. Între timp, Alex Bodi își vede de viață în insulele Seychelles.

SHARE

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat de dragul vremurilor trecute. Dacă în urmă cu nici două luni, make-up artistul, Ema Uta, anunța prin intermediul social-media că idila dintre ea și afacerist a luat sfârșit și că este singură, iată că cei doi foști iubiți s-au răzgândit și au plecat într-un sejur de lux în Insulele Seychelles.

Resortul de lux întrece orice imaginație, are o terasă enormă, cu șezlonguri, un spațiu separat pentru relaxare la umbră și o piscină suspendată deasupra plajei, cu o vedere de-a dreptul spectaculoasă asupra mării. 

Citește și: O frumoasă româncă, șefa hackerilor ce au spart serverele poliției americane la învestirea lui Trump

În vară, Judecătorii Tribunalului Gorj au anulat o serie de probe în dosarul în care este implicat și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Alături de el au fost trimiși în judecată pentru formarea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism, nu mai puțin de 30 de inculpați.

La termenul din 3 martie un judecător de Cameră Preliminară din cadrul instanței de la Târgu Jiu s-a pronunțat cu privire la probele existente în rechizitoriul înaintat de procurorii DIICOT și a dispus îndepărtarea unei părți importante din acestea, pe considerentul că au fost obținute ilegal.

Probele respective constau în special în înregistrări ale unor convorbiri telefonice, dar și mesaje pe care membrii grupării și le-au trimis de-a lungul unei perioade mari de timp și pe care anchetatorii și-au bazat mare parte din cercetări. Doar că schimbarea legislației penale în urmă cu câțiva ani își face simțite efectele și acum, Tribunalul Gorj cerând alte dovezi cu care anchetatorii să susțină vinovăția inculpaților.

De ce este acuzat Alex Bodi

Alex Bodi este acuzat că a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să își vândă trupul, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. Alături de el au mai fost trimise în judecată alte 29 de persoane, inclusiv nașul lui Bodi de cununuie, interlopul Adrian Tâmplaru, fostul locotenent al temutului Ion Clămparu.

Conform rechizitoriului, liderii reţelei conduse de Tâmplaru se aflau în relaţie cu gruparea „Hells Angels”, grupare de crimă organizată internațională, specializată în trafic de persoane, de droguri, de armament, asasinate şi alte infracţiuni cu violență.

Tinerele, unele minore, erau traficate în toată Europa şi chiar în Dubai „Unele victime au fost vândute altor traficanţi, în scopul exploatării. (…) Au fost şi situaţii în care făptuitorii nu mai reuşeau să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină în ţară, le solicitau diferite sume de bani, pe care victimele nu aveau posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie în beneficiul lor.

În unele cazuri, membrii grupării infracţionale s-au căsătorit cu victimele lor pentru a fi mai convingători în demersul infracţional şi pentru a le controla în totalitate“, se arată în rechizitoriu.

Bătută cu cablul de la telefon, tăiată și amenințată cu pistolul

 Una dintre victimele reţelei de proxeneţi este din oraşul Târgu Jiu și a fost racolată prin metoda „loverboy“. Tânăra a fost chiar căsătorită cu cel care o exploata sexual timp de patru ani. Această perioadă a fost un adevărat calvar.

Citește și

Florin Salam și Elis Armeanca i-au cântat trei zile interlopului Alex Bodi în arest la domiciliu

„Inculpatul a obligat-o (a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a bătut-o cu cablul de la telefon) să meargă în Germania pentru a se prostitua în beneficiul lui, deşi victima nu mai intenţiona să plece din ţară. (...) A fost bătută frecvent de inculpat, care îi reproşa că nu făcea suficienţi bani, în timp ce alţii au făcut milioane de euro din asemenea activităţi. Au fost situaţii când a ameninţat-o cu pistolul la tâmplă, a tăiat-o cu cuţitul pe braţe, picioare, coapsă“, menţionează anchetatorii.

Tânăra avea un „target“ şi era bătută dacă nu îl realiza. În anul 2015, victima s-a întors acasă, pentru că mama sa avea cancer. Proxenetul o ameninţa în fel şi chip să se întoarcă la el: a aruncat peste gard un cap de viţel, a aruncat cu pietre în timpul nopţii, i-a trimis fotografii cu el ţinând în mână o sticlă cu benzină. Tânăra a fost agresată de proxenet şi a fost nevoită să ajungă chiar la spital din cauza rănilor, fiind nevoită până la urmă să plece din nou în Germania şi să se prostitueze, unde, la fel, era agresată permanent.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te