Adrian Corduneanu i-a arătat cuțitul cumnatei sale, iar soția interlopului a făcut semne obscene

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.06.2024 - 14:02
Adrian Beleaua Corduneanu cu soția (stânga) și Alina Filip cu Petronel Corduneanu Foto: Facebook și

Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu și soția sa, Ramona, au amenințat-o pe Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, într-un scandal penal plecat de la o casă.

SHARE

Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu și soția sa, Ramona, au intrat în conflict cu Petronel Corduneanu și soția acestuia, Alina Filip din cauza unei case din zona centrală a Iașiului.

Alina Filip a spus că se simte șantajată după ce a cumpărat o casă în cea mai scumpă zonă Iașului. Casa are o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, și se află pe strada Sfântul Andrei, acolo unde prețurile sunt printre cele mai mari din oraș. 

Citește și: Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu, condamnat pentru că și-a amenințat cumnata

În mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.
Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

Adrian Corduneanu i-a arătat cuțitul cumnatei sale, iar soția interlopului a făcut semne obscene

Filmul amenințărilor este descris cu amănunte în dosarul penal deschis pe numele lui Adrian Corduneanu.

„În ziua de 27.09.2021, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în autoturismul său marca Porsche, după ce s-a intersectat în trafic cu persoana vătămată, care se afla în autoturismul concubinului său, i-a adresat amenințări cu moartea, arătându-i persoanei vătămate un cuțit cu care simula faptul că îi taie gâtul, amenințările fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. 

Citește și: Neamul Corduneanu, cu soții cu tot, băgat în cămătărie. Petronel și Florinel, legați, Beleaua, libe

Pe 3.01.2022, inculpatul a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Citește și: Cum teroriza Valter, fratele interlopului Cosmos Tănase, tinerele moldovence pe care le trafica 

Pe 22.01.2022, inculpatul a postat un videoclip live pe platforma de socializare Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. Pe 5.03.2022, a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate și a membrilor familiei acesteia”, au spus anchetatorii, conform Dezvăluirea.

„Am să vă fac zdrenţelor!”

Anchetatorii mai spun ca persoana vătămată a relatat că, pe 27.09.2021, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal condus de către un martor, dinspre Tg. Cucu către Palatul Culturii, în faţa băncii BRD, s-ar fi intersectat cu un autoturism marca Porsche, de culoare neagră, la volanul căruia s-ar fi aflat inculpatul, iar, alături de acesta, pe locul din dreapta, o martora.

„Partea vatamata a susţinut că cei doi ar fi început să urle, să le adreseze cuvinte jignitoare, iar inculpatul ar fi scos din partea dreaptă un cuţit cu care i-ar fi ameninţat, spunându-le: „Am să vă fac zdrenţelor!” De asemenea, persoana vătămată a precizat şi că martora ar fi ameninţat-o, folosind un spray iritant lacrimogen. Martorul , concubinul persoanei vătămate, a susţinut că, pe 27.09.2021, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Juke, împreună cu persoana vătămată, de pe contrasens s-ar fi intersectat cu autoturismul condus de inculpat.

A arătat că acesta avea geamul deschis şi ar fi văzut cum inculpatul ar fi scos un cuţit din partea stângă, pe care l-ar fi dus la gât, uitându-se în acest timp către el şi către persoana vătămată. A mai precizat şi că martora , soţia inculpatului, care se afla pe locul din dreapta, ar fi început să le arate semne obscene”, au incheiat oamenii legii.

Adrian Beleaua, condamnat

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Adrian Corduneanu la un an de închisoare, în regim de detentie, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată.

„Instanta admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă şi îl obligă pe inculpatul Corduneanu Adrian la plata către partea civilă Filip Alina Elena a sumei de 30.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile – daune morale”, au afirmat judecatorii ieșeni, conform Dezvăluirea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te