Actorul Alexander Zudor agăța femei pe internet pentru acte sexuale în ganguri mizere. Apoi viola

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.02.2021 - 10:27
Alexander Zudor Foto: Facebook

Alexander Zudor, mai cunoscut din reclamele la chipsuri, își stabilea întâlniri pentru patide de sex în care își umilea partenerele cu consimțământul acestora. Când nu avea parte de astfel de partide, își punea o geacă cu două fețe și căuta femei firave pentru a le viola.

SHARE

Actorul își găsea partenerele pe site-uri matrimoniale și le spunea de la început ce vrea să le facă. În acest fel și-a găsit cîteva partenere care au fost de acord cu condițiile lui Zudor. 

Perversiunile sexuale aveau ca scop umilirea partenerei, actorul, divorțat și cu doi copii, preferând sexul în locuri publice, dar în același timp mizerabile.

Citește și:

Ucigașul lui Aly Sadoveanu a fugit în Mexic. Acum, sute de români sunt blocați pe aeroportul Cancun

Surse din rândul anchetatorilor, au dezvăluit că, unele întâlniri s-ar fi consumat în ganguri în care oamenii străzii, ori unii trecători, obișnuiesc să-și facă nevoile fiziologice, conform Gândul. 

Aceste relații erau de scurtă durată. După câteva întâlniri consimțite, Alexander Zudor rămânea din nou sigur și ieșea pe stradă în căutarea unor femei pe care să le violeze amenințându-le cu cuțitul. 

Geacă cu două fețe și cocktail pentru performanțe sexuale mai bune

Pentru asta, bărbatul se îmbrăca în haine închise la culoare și chiar își cumpărase o geacă cu două fețe. După fiecare faptă, spun polițiștii, Zudor își îmbrăca haina pe cealaltă față, în așa fel încât, în cazul în care ar fi fost alertată Poliția, să fie cât mai greu de recunoscut.

Citește și

Cum au scăpat frații luptători Preda după ce au provocat o explozie la casa mamei Cordunenilor

Zudor prefera femei scunde și firave, pe care le urmărea apoi până când ajungeau în zone pustii.

Sursele citate de Gândul au mai afirmat că, la un moment dat, în timpul audierilor, actorul a explicat și faptul că, înainte să caute o victimă, își prepara acasă un „cocktail”, care să-l ajute să aibă perfromanțe sexuale mai bune.

Acuzat că, anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, ar fi comis un viol și alte două tentative, actorul Alexander Zudor a fost prins de polițiștii Secției 18 la începutul acestei săptămâni și arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Sectorului 5.

În această situație ar fi multe alte femei care nu au depus încă plângere. 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.