VIDEO Fuego și Irina Loghin au cântat, pensionarii s-au revoltat. O doamnă s-a ales cu mâna ruptă

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.10.2022 - 19:19
Irina și Fuego - FOTO: FB

Fuego și Irina Loghin au cântat la Constanța, de Ziua Seniorilor, însă evenimentul a reușit să-i revolte pe pensionari din cauza proastei organizări.

SHARE

Primăria Municipiului Constanța a organizat o festivitate pentru a sărbători persoanele vârstnice. Anul acesta, au concertat, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Fuego și Irina Loghin.

 
Evenimentul a fost organizat într-un spațiu închis, și, în mod evident, locurile erau în limita disponibilității. Astfel că au fost numeroși bătrâni nemulțumiți că nu le-a mai fost facilitat accesul în sală din cauza numărului prea mare de seniori care s-au prezentat la intrare.

Citește și: Interlopul Frumușelu, care și-a bătut partenerul cu ranga, a fugit cu o borseta cu 18.000 de lei

T.C., care ar fi vrut să participe la eveniment, a declarat pentru Replica : „Lume adunată la ușa de la intrare, închisă. Nu ne-au mai permis în sală, locurile fiind deja ocupate! Organizarea aparține Primăriei Constanța! Evident, lumea era nervoasă.  Am așteptat multe minute, degeaba! Am auzit "voci" care au spus că de la ora 9.00, dimineața, au stat acolo pensionarii că, doar pentru ei era dedicat spectacolul, fiind Ziua Pensionarului! Organizare sub orice critică! Evident, românul în goana după chilipir, pentru că, intrarea era liberă, trebuia să mă aștept la așa o situație, dar, nu este normal...! Dacă Primăria a dorit să ofere acest cadou pensionarilor, trebuia să organizeze în aer liber o scenă, unde veneau, cred, 1000 de pensionari!”

Citește și: De ce s-a sinucis campionul mondial la sabie Florin Zalomir. Se căsătorise cu o femeie pilot

Incidente din cauza aglomerației: o femeie s-a ales cu mâna ruptă


Tot T.C. a declarat că evenimentul s-a lăsat și cu evenimente mai puțin fericite, din pricina volumului prea mare de oameni: „În plus, am mers la intrarea artiștilor, a personalului, în  latura opusă! Am văzut Salvarea! Ca să aflu că o doamnă... în vârstă, pensionară, a suferit un accident la intrarea principală, în momentul când s-au deschis ușile pentru public!! I-au rupt mâna, undeva de la cot! Ori, așa ceva nu este admisibil! Regret enorm că am fost la timp la intrarea, dar... ce ne facem cu organizarea defectuoasă!?”.

Reprezentanții primăriei au declarat pentru Replica faptul că evenimentul a fost anunțat din timp, și, implicit, locația, fiind menționat și că locurile vor fi limitate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.