VIDEO Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 07.03.2024 - 15:48
Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău - Foto: Spynews.ro
Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău - Foto: Spynews.ro

Bianca Drăgușanu, fosta asistentă TV care se iubește cu Gabi Bădălău, beizadeaua fostului baron PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, a împlinit 42 de ani și și-a serbat ziua cu mega-fițe la Monato, domeniul de 4 milioane €, din Bolintin Vale, al familiei Bădălău.

SHARE

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au mai dat o șansă, se pare. După ce s-au certat de mai multe ori în ultima vreme și au anunțat că se despart, recent beizadeaua fostului baron PSD de Giurgiu Niculae Bădălău i-a dat bani Biancăi să-și ia un SUV Bentley Bentayga de 250.000 €, cu care s-a afișat chiar de Valentine`s Day 2024, iar zilele trecute i-a organizat o petrecere de mega-fițe vedetei, cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani, la Domeniul Monato, deținut de familia sa. 

Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău

Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani pe 6 martie și a avut parte de o petrecere superbă la localul deținut de iubitul său, în Bolintin. Vedeta a pregătit o mulțime de surprize pentru invitații săi, iar ea a strălucit, la propriu, având două ținute de vis.

Decorul a fost unul special, cu baloane alb și negru, colț pentru făcut poze, iar mesele au fost atent ornate. Preparatele  delicioase au fost atent așezate în stil bufet. Iar din meniu nu a lipsit porcușorul la proțap, relatează Spynews.ro

Vedeta a purtat două ținute, ambele fiind în aceleași culori, alb cu negru. În timp ce prima rochie avea o crăpătură pe picior, a doua era de tip prințesă, iar Bianca a strălucit cu adevărat. 

Citește și: Un fost deputat PSD căutat de poliție, „bombă” în Dosarul Tate: Frații au fost turnați de Bădălău Jr

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost prezența prietenilor mei care au bătut ceva drum până aici.

Suntem în mijlocul săptămânii și toată lumea a făcut un efort să vină, cam o oră, o oră și jumătate în trafic.

Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine. E chiar foarte frumos, sunt foarte mulțumită, le mulțumesc prietenilor mei, dar și fanilor că mi-au trimis multe mesaje. Știți ce e special aici? Locația și oamenii care au venit alături de mine”, a declarat Bianca Drăgușanu. 

Citește și: FOTO Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000€

Cum arată Domeniul Monato, din Bolintin Vale, al familiei Bădălău

Domeniul Monato se află la circa 20 de minute de București, în Bolintin Vale, în vecinătatea unei păduri, în apropiere de cursul râului Argeș. Având o grădină impresionantă de 1,5 hectare, spațiul a fost proiectat pentru a găzdui evenimente în aer liber și în interior.

Continuând specificul locului, elementul „apei” este prezent în numeroase forme: o cascadă impresionantă care alimentează un lac cu nuferi, o fântâna arteziană triumfală și un luciu de apă de aproximativ 200 mp pentru evenimentele în aer liber.

Amenajarea grădinii tematice a durat trei ani pornind de la un teren agricol, loc în care au fost aduse peste 100 de specii de arbori și arbuști iar cele peste 10.000 de flori perene și graminee fac un spectacol dinamic pe parcusul întregului an.

Citește și: VIDEO Baronul Bădălău, în arest pentru mită. Fiul petrece cu manele și cu Bianca Drăgușanu

„Echipa de architecți care urma să amenajeze saloanele au înțeles că aveam cu totul o altă viziune pentru ce avea să devină Monato (...) Mi-am dorit să creăm o experiență desăvârșită pentru evenimentele importante din viața oamenilor, evenimente din care avem onoarea să facem parte.

La noi, totul ține de profesionalism, de oameni implicați și dăruiți, de pasiune, de experiențe unice și memorabile.

Le suntem alături din prima zi, ne ocupăm de organizarea evenimentelor în totalitate și venim în sprijinul lor cu toată deschiderea pentru a reuși să scriem împreună cea mai frumoasă poveste”, a declarat Sabina Bădălău, sora lui Gabi Bădălău, care administrează locația, pentru Forbes

Investiția de 4 milioane de euro în construcție, grădină, infrastructură și dotări, a fost direcționată în cea mai mare măsură în amenajarea salonelor, a mai spus Sabina.

 „Ne-am dorit să avem cele mai bune materiale iar placările cu marmură și piatră naturală de pe pereți și pardoseli asigură longevitatea și calitatea acestui spațiu în timp”, a explicat fiica fostului baron PSD de Giurgiu Niculae Bădălău. 

Elementul central al interiorului este dat de candelabrul custom-made, realizat din zeci de mii de cristale având o lungime de aproximativ 20 m ce reușește să transforme un spațiu de 1.000 mp într-un loc flexibil care poate găzdui evenimente de până la 500 de invitați. A costat peste 100.000 de euro.

Familia Bădălău a deschis Domeniul Monato în 2021. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te