Utilizarea funcției de pariere în jocurile de sloturi (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 30.05.2024 - 16:51
Foto: freepik.com

În jocurile de sloturi, jocurile bonus de pariere oferă plăți mai mari decât jocul de bază.

SHARE

Din fericire, pe măsură ce trece timpul, există tot mai multe sloturi cu bonus live casino disponibil.

Există, de fapt, patru tipuri principale de caracteristici de pariere la jocurile de sloturi oferite de diferiți designeri de jocuri de sloturi online. În acest articol, vom examina cele mai comune modalități prin care poți încerca să îți crești plățile câștigătoare alegând să joci jocul de pariere.

Pariere cu prezicerea cărților

Unele dintre cele mai vechi jocuri de sloturi găsite în multe cazinouri online îți oferă șansa de a încerca să îți dublezi valoarea oricărui câștig obținut printr-o rotire câștigătoare, prin intermediul unui bonus de pariere de tip carte de joc.

Sloturile care oferă acest tip foarte simplu de joc de pariere există de mulți ani. Astfel, ele pot fi găsite în număr mare la toate cazinourile alimentate de Playtech și sunt încă foarte populare printre jucătorii de sloturi. Odată ce optezi să joci acest tip de joc de pariere, de obicei trebuie să iei una dintre mai multe decizii.

Îți va fi oferită opțiunea de a încerca să îți dublezi valoarea câștigurilor inițiale ale jocului de bază. Acest lucru se face prin prezicerea corectă dacă următoarea carte distribuită va fi roșie sau neagră. În mod alternativ, pentru șansa de a-ți quadrupla valoarea câștigurilor inițiale ale jocului de bază, ți se poate oferi șansa de a prezice corect simbolul cărții încă nevăzute.

Atunci când alegi opțiunea de pariere, nu ar trebui să te lași pradă lăcomiei. Dacă o faci, poți continua de multe ori să pariezi. În schimb, colectează acele câștiguri realizate, mai des decât sa le riști, în loc să le pierzi pe toate!

Jocul bonus Your Gamble

Una dintre cele mai recente inovații în ceea ce privește jocurile atașate multor mașini de sloturi online este caracteristica Your Gamble. Acest lucru se găsește în multe dintre cele mai recente jocuri de sloturi de generatie nouă.

Caracteristica Your Gamble te plasează în controlul câștigurilor tale atunci când iei opțiunea de pariere.

Scopul jocului de pariere este destul de simplu de înțeles. Pe ecranul jocului de pariere, există o animație de tip glob pe care se află un ac de busolă. Poți selecta o suprafață totală diferită a zonei globului pentru a fi fie o zonă câștigătoare, fie o zonă pierzătoare. Și odată ce ai selectat acest lucru, rotești acul sperând că atunci când se oprește din rotit, va ateriza în zona câștigătoare și nu în cea pierzătoare!

Poți opta pentru a lua o opțiune de pariere cu un risc foarte mic, selectând suprafața maximă a globului ca fiind zona verde câștigătoare. Și când iei această opțiune, o plată câștigătoare în valoare de una din douăzeci din suma pariată îți va fi acordată dacă acul busolei aterizează în zona câștigătoare.

Cu toate acestea, dacă este un joc bonus de pariere cu risc mare și recompensă mare, poți selecta suprafața minimă a globului ca fiind zona verde câștigătoare. Dacă acul busolei aterizează în zona verde, o plată câștigătoare în valoare de douăzeci de ori suma pariată îți va fi acordată instantaneu!

Cap sau pajură

S-ar putea să știi că atunci când joci sloturi dezvoltate de Betsoft Gaming, datorită animațiilor lor 3D, sloturile prind cu adevărat viață. În ceea ce privește jocul bonus de pariere oferit în gama lor de sloturi, cu siguranță le vei găsi mult mai interesante decât caracteristicile standard de alegere a cărților de joc!

Un tip de joc de pariere atașat multor sloturi video bonus ale Betsoft Gaming este o rundă de aruncare a monedei, trebuie doar să decizi dacă o monedă care va fi aruncată pe ecran va ateriza cu capul în sus sau cu pajura în sus, iar dacă ghicești corect, suma pariată va fi dublată!

Aruncare de zaruri

Un alt tip exclusiv de joc de pariere BetSoft Gaming implică aruncarea a trei zaruri, odată ce a fost obținută o combinație câștigătoare, prin selectarea utilizării funcției de joc de pariere va trebui să ghicești dacă suma celor trei zaruri va fi pară sau impară, o presupunere corectă va dubla suma pariată, iar o presupunere greșită, desigur, te va face să pierzi suma pariată!

Poți încerca acest lucru și de fapt toate celelalte caracteristici de joc de pariere fără niciun risc, și acest lucru se face pur și simplu selectând opțiunile de joc gratuit la sloturile din cazinoul în care joci.

Limitele și regulile pentru jocurile de pariere

Toate jocurile de pariere de mai sus vor avea ceea ce se numește o limită de pariere, aceasta va depinde de slotul pe care alegi să joci, iar jocul de pariere nu îți va permite să pariezi mai mult atunci când atingi această limită maximă permisă.

De asemenea, fii conștient că ori de câte ori alegi opțiunea de joc de pariere, aceasta va avea un efect asupra procentului de plată al sesiunii respective de joc la sloturi; în timp ce o serie de jocuri de pariere câștigătoare îți vor crește procentul global de plată, o serie de jocuri pierdute vor avea un efect negativ asupra RTP-ului tău pentru acea sesiune, așa că menține mereu o minte lucidă și nu exagera niciodată cu jocurile de pariere!

Ar trebui să fii, de asemenea, conștient că adesea, atunci când ai un bonus de cazino în contul tău și joci un joc de sloturi, orice sumă de bani pe care o pariezi la joc de pariere, de obicei, nu va fi luată în considerare în ceea ce privește cerintele de rulaj ale oricarui bonus, și, ca atare, nu ar trebui să incluzi niciun pariu pierdut pe care l-ai făcut ca parte a cerințelor tale de rulaj pentru bonus!

Concluzie

Funcția de pariere în bonusurile jocurilor de sloturi aduce oportunități de câștig mai mari decât jocul de bază, iar diversitatea opțiunilor oferite de producătorii de jocuri de sloturi online creează experiențe variate și captivante pentru jucători.

De la jocuri de pariere bazate pe prezicerea cărților de joc, la inovații precum caracteristica Your Gamble și jocurile de cap sau pajură, există o gamă largă de modalități prin care poți încerca să-ți maximizezi câștigurile.

Cu toate acestea, este important să fii conștient de limitele și regulile asociate acestor jocuri de pariere. O abordare responsabilă este crucială, deoarece câștigurile sau pierderile din jocurile de pariere pot influența procentul de plată al sesiunii de joc la sloturi. În plus, atunci când beneficiezi de bonusuri de cazino, este esențial să ții cont de faptul că sumele pariate la jocurile de pariere nu sunt întotdeauna luate în considerare în cerințele de rulaj ale bonusului.

În final, bucură-te de lumea jocurilor de sloturi, dar fii întotdeauna atent la modul în care te implici în jocurile de pariere și nu exagera niciodată, menținând mereu o abordare echilibrată și responsabilă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te