Turiști români, nemulțumiți de vacanța în Bulgaria. ”Cineva trebuia să o spună până la urmă”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 15.09.2023 - 10:46
Mulți români sunt dezamăgiți de condițiile de pe litoralul bulgăresc Foto: karpaten.ro

Un turist român s-a plâns de condițiile din Bulgaria unde a mers cu familia pentru o scurtă vacanță în septembrie. Acesta a spus că prețurile sunt de fapt mai mari față de cele de pe litoralul românesc.

SHARE

Românii preferă să meargă la mare în Bulgaria, unde, susțin cei mai mulți, prețurile sunt foarte mici și condițiile sunt mult mai bune față de cele de pe litoralul românesc. 

Însă mulți sunt dezamăgiți și spun că au avut parte de experiențe neplăcute.

Turiști români, nemulțumiți de vacanța în Bulgaria. ”Două șezlonguri și o umbrelă, 90 de lei” 

Un turist s-a pâns pe un grup destinat vacanțelor că se aștepta la prețuri mult mai mici în Bulgaria însă s-a înșelat.

”Vacanța la Bulgari 10.09.2023
Am fost și noi puțin la bulgari că tot e modă și totul muuuult mai ieftin ca la noi cică  surpriză mare, am ajuns pe plaja Adora, nu m-a dat pe spate deloc, mică, înghesuită și cu multe pietre (2 șezlonguri și 1 umbrelă în banii noștri 90 RON, mi se mare exagerat de scump mai ales pentru luna Septembrie, mâncarea la fel, un gyros de pui 19 leva -47 RON în banii noștri (cartofi, carne pui și sos tzatziki, atât)). 

Citește și: Românii vor în vacanță în Grecia la sfârșit de septembrie. Cum este vremea în această perioadă

Am fost cazați la resort Kaliakria, spațiile exterioare arată super, multe piscine, camera nu era wow, dar se poate locui și sunt destul de spațioase, în baie mirosea nașpa. 

El Balcon del Mundo este restaurantul din resort, arată bine, cu priveliște la mare, dar la fel, prețuri măricele zic eu, un burger 74 RON. 
În concluzie este frumos și scump”, a scris turistul pe grup. 

Reacțiile celorlalți utilizatori nu au întârziat să apară. Unii au fost de acord cu turistul alții, dimpotrivă, spun 

”Cineva trebuia să o zică, am ajuns și eu de mult la concluzia asta”, a comentat un internaut.

Citește și: Români cu vacanțe de coșmar în Bulgaria. ”Hotelul trebuie închis și trebuie făcută o dezinfecție”

”Asta pt că nu ați luat all incusive. Ei au prețuri exagerate, în general oriunde există hoteluri în Bulgaria pt că au acest sistem de masă , allincusive, pe care îl iau 99% din turiști. Prietena mea a plătit dublu , comparativ cu mine care am luat cu all. , de-asta vă vorbesc din experiență”,a  explicat un alt turist.

”Ca idee vă zic, săptămâna trecută în Mamaia, 25-30 de lei meniul zilei, 3 ciorbe, 3 felul doi la alegere plus salata la orice terasa. O bere pe plajă 6 lei, o cafea cam la orice terasă 10-12 lei. O porție de paste 36-42 de lei”, a comentat altcineva.

”Noi am stat in Bulgaria într-un apartament cu doua dormitoare și living cu 3 balcoane și două bai, 4 stele, de 200mp cu doua piscine, pe plajă, preț mic al cazării, mâncare foarte buna la restaurantul lor, nu foarte scumpă, doua șezlonguri cu umbrela 60 lei in banii noștri, curățenie impecabilă in apartament, resort de 5 clădiri.

Deci depinde și unde ajungeți. E al 3lea concediu în Bulgaria, fiecare mai frumos ca altul ... nu găsești în România așa lux la așa bani nicăieri. PS: mai eram și singurii români de pe plajă pentru că resortul este foarte in sud, la 30km de granița cu Turcia. Deci o documentare anterioară a concediului e importantă”, a intervenit altul.

Citește și: Români îmbolnăviți în vacanță în Bulgaria, semnal de alarmă: „Este un focar, efectiv“

”Balcon del Mundo e mai degrabă un restaurant de fițe, aveți variante mai ieftine în Kavarna. La fel și pentru cazare pentru bugete mici în Kavarna sunt destule soluții”, a comentat altcineva.

”Și noi am fost în aceeași locație în primele zile din septembrie. Mie mi-a plăcut maxim, curățenie peste tot, camerele spațioase și curate, balcon mare.

Restaurantul menționat e de fițe și puțin scumput, dar mai era o terasă cu pizza,paste mega bune.prețuri un pic mai mari ca la noi, dar nu e de speriat. Plaja are farmecul ei, mică ,sălbatică, iar apa mi s-a părut mult mai curată decât la noi. Aș alege oricând Bulgaria în locul României”, a postat un alt utilizator.

Tot mai mulți români preferă să-și petreacă vacanțele de vară în afara țării. Unii petrec zile întregi pe drum pentru a ajunge în destinații de vis. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te