Test de Inteligență. Câte pătrate poți număra în imagine în 11 secunde?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 12.03.2024 - 07:00
Test de Inteligență. Câte pătrate poți număra în imagine în 11 secunde? - Foto: .jagranjosh / imagine rol ilustrativ
null

Test de Inteligență. Câte pătrate poți număra în imagine în 11 secunde? Rapiditatea cu care răspunzi spune foarte multe despre tine.

SHARE

Test de Inteligență. Câte pătrate pot număra în imagine în 11 secunde? Rapiditatea cu care răspunzi spune foarte multe despre tine.

Test de inteligență. Numără rapid

Acest test IQ este modalitatea distractive de a vă testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o luați în timp ce rezolvați testul de inteligență. În cadrul acestor tipuri de-uri ale, trebuie să analizeze problema cu atenția și să ajungă la răspunsul utilizării abilităților tale de raționament analitic și logic.

Ghicitoarele de creier fac o ghicitoare simplă mai interesantă prin adăugarea unui element distractiv la puzzle-uri. Trebuie să gândiți creativ pentru a ajunge la soluție, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața dumneavoastră.

Citește și:  Test de inteligență. Avem ecuația: 8+3-4=0 din bețe de chibrit. Mută ​​​​​​​​​​​​unul și găsește forma corectă

Așadar, am venit cu un brain teaser interesant în care trebuie să identifice numărul total de pătrat din interiorul imaginii.

În imaginea de mai sus, trebuie să identifice numărul de pătrate din interiorul imaginii. Puzzle-ul îi întreabă pe spectatori că "Câte pătrate sunt în imagine?".

În imagine, puteți vedea un pătrat mare încorporat cu pătrați mici în interiorul său. Așadar, în timp ce numărați pătratele din imagine, trebuie să obțineți cont și de pătratele mici.

Trebuie să te uiți foarte atent la imaginea înainte de a răspunde la acest puzzle, deoarece răspunsul este destul de simplu, dar dificil. Ca o atenționare, răspunsurile la acest puzzle au fost date chiar sub întrebare, așa că asigură-te că nu derulezi prea mult și nu trișezi!

Câte pătrate sunt în imagine?

Dacă te uiți cu atenție la pătratele mari și mici din imagine, vei putea identifica numărul exact de pătrate din imagine. 

Așadar, răspunsul la acest test mental este că există în total 10 pătrate în interiorul imaginii. Acest joc de puzzle este doar o altă modalitate distractivă de a vă evalua nivelul de IQ
 
Cu toate acestea, încercarea de a încerca un test IQ real este bună bună a vă cunoaște nivelul de inteligență.
Testul de mai sus este o modalitate distractivă de a-ți testa inteligența și capacitatea de observație. Aceste tipuri de puzzle-uri necesită gândire laterală mai degrabă decât abilități matematice pentru a ajunge la soluție în timpul stipulat. Dar te vei simți împlinit dacă ai găsit răspunsul în câteva secunde. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te