Te iubește sau te trădează? Ce înseamnă de fapt când te uiți la ceas la oră fixă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 05.11.2023 - 10:39
Te iubește sau te trădează? Ce înseamnă de fapt când te uiți la ceas la oră fixă Foto freepik.com - rol ilustrativ

Toți am trecut prin asta. Te uiți la ceas la oră fixă și imediat îți vine în minte că te iubește cineva. Apoi afli că este posibil ca acest lucru să nu fie adevărat. Iată ce semnifică fiecare oră fixă la care privești.

SHARE

Când iubești orele fixe au semnificații aparte. Atunci când privești ceasul și afli că este ora 01.00, 02.00, etc, îți imaginezi că persoana dragă te iubește. 

Pe de altă parte, sunt unele voci care spun că nu este chiar adevărat acest lucru. 

Te iubește sau te trădează? Ce înseamnă de fapt când te uiți la ceas la oră fixă

Atunci când privești ceasul și îl vezi la o oră fixă, se spune că aceasta relevă ceva despre tine și despre cel de care ești îndrăgostită.

Fiecare dintre aceste ore fixe au o semnificație aparte în raport cu relațiile de iubire. Simbolistica este una deosebită și trebuie înțeleasă în profunzime pentru a putea înțelege cum anume să te raportezi la orele pe care le vezi.

Ce este important la semnificația orelor fixe în dragoste este faptul că trebuie să le vezi întâmplător, pentru ca semnificația lor să fie una validă.

Iată semnificația orelor fixe în dragoste:

Ora 01:00- Este timpul să faci o schimbare în viața ta amoroasă. Această oră vorbește despre renașterea legăturilor dintre tine și partenerul de iubire. Energia voastră nu mai este la fel de puternică, iar voi doi trebuie să depuneți un efort pentru a face din nou lucrurile să funcționeze.

Citește și: Ion Țiriac junior nu-și mai ascunde relația cu Sorana Cîrstea. Poza care îi dă de gol pe cei doi

Ora 02:00- Cineva este îndrăgostit de tine în mod secret. O persoană îți poartă o iubire specială, dar tu nu vei putea să descoperi acest lucru decât în momentul în care persoana respectivă își va face curaj să te abordeze.
 
Ora 03:00 -Nu trebuie să-ți pierzi încrederea în dragostea adevărată. Aceasta vorbește despre povești de iubire desprinse din filme, povești pe care tu vei ajunge să le experimentezi la un moment dat în viață. Ești responsabilă pentru propriul tău destin și modul în care acesta ajunge să fie împlinit.

Ora 04:00 - Este posibil să treci printr-o trădare în dragoste. Ai mai multă răbdare cu tine și încearcă să alegi cu mai multă atenție partenerul de viață.

Ora 05:00 - O persoană din trecutul tău va încerca să te contacteze și să reia legătura amoroasă cu tine. În astfel de momente trebuie să fii pregătită să iei o decizie definitivă. Unele lucruri nu sunt ceea ce par, iar motivele pentru care v-ați despărțit contează la fel de mult.

Ora 06:00- Trebuie să prioritizezi mai mult relația pe care o ai cu partenerul de viață. Trebuie să-ți dai seama de faptul că lucrurile au luat întorsătură neașteptată, iar viața profesională a devenit mult mai importantă ca cea amoroasă. Ai nevoie de un echilibru între cele două.
 

Ora 07:00- Această oră spune multe lucruri despre posibilitatea de a avea o nouă relație. Astrele ți se alătură și ele și îți vin în ajutor. Atunci când vezi ceasul la această oră trebuie să înțelegi că iubirea adevărată este tot mai aproape de tine.

Ora 08:00 - Această oră fixă te sfătuiește să nu ai încredere în tot ceea ce vezi. Încrederea oarbă nu este întotdeauna răsplătită pe măsura așteptărilor. În astfel de situații trebuie să fii pregătită pentru a afla vești rele din partea partenerului de viață.
 
Ora 09:00 - Aceasta vorbește despre iubirea de sine. Atunci când vezi ceasul la această oră trebuie să-ți dai seama că este timpul să te pui mai des pe primul loc.
 
Citește și: Iubirea la prima vedere dintre o balerină și un mare poet ține o viață. La moartea lui, se sinucide

Ora 10:00- O nouă poveste de iubire s-ar putea să se scrie pentru tine. Între tine și partenerul actual lucrurile s-ar putea termina sau relația voastră ar putea lua o nouă întorsătură, să evoluați la nivelul următorscrie catine.ro.

Un fost iubit te vrea înapoi

Ora 11:00-  Atunci când vezi ceasul la această oră ar trebui să iei legătura cu cei dragi și să le amintești cât de importanți sunt pentru tine. 

Ora 12:00 -Această oră fixă spune că este un moment ideal să te faci remarcată și să te pui mai bine în valoare. Această oră fixă în iubire vorbește despre dragostea pe care o ai față de tine și de timpul tău. Ai mare grijă de modul în care alegi să-l oferi celor din jurul tău.
Ora 13:00- Un fost partener se gândește la tine. Acesta ar vrea să te contacteze, însă ceva îl oprește. Este posibil ca acesta să revină în viața ta sau să încerce să-ți ceară o a doua șansă.
 
Citește și: Certificatul de căsătorie nu este numai un act de iubire. ”E ca și cum aș fi stat în chirie”

Ora 14:00- E momentul să te obișnuiești cu gesturile de iubire din partea partenerului de cuplu. Uneori te simți copleșită de iubirea acestuia, însă trebuie să înțelegi că lucrurile ar trebui să fie simțite în mod egal. Poate ar trebui să-i oferi și tu mai multe dovezi de iubire.

Ora 15:00- Este posibil ca ceva ce ai construit cu atât de multă răbdare să fie dezastru. Poate că este vorba de o relație care se apropie de final. Ai în vedere că această oră fixă vorbește despre încheierea unei etape din viața ta.

Ora 16:00 - Un prieten se gândește la tine și își dorește să petreceți mai mult timp împreună. Alături vei avea mereu oameni de încredere, care vor fi dornici să-ți fie aproape în momentele grele, dar și în cele fericite.

Ora 17:00 - Ar putea să apară probleme în relația de cuplu. Este important ca atunci când vezi această oră fixă să încerci să-ți faci timp să vorbești deschis cu partenerul de cuplu despre modul înc are evoluează relația voastră.
 
Citește și: Cerere în căsătorie inedită într-o maternitate din Milano. Cum a ajuns un nou-născut să fie complice

Provocări în cuplu

Ora 18:00- E un moment de nesiguranță în relația de cuplu. Atunci când vezi această oră fixă trebuie să înțelegi că este posibil ca în relația cu partenerul să apară incertitudinea. Discuțiile sincere sunt cele care vor rezolva problemele.
 
Ora 19:00- Ar trebui să fii mult mai înțelegătoare cu partenerul de cuplu, scrie Infobae.com. Această oră scoate la iveală anumite nepotriviri de caracter. Dacă veți lucra împreună la rezolvarea problemelor, atunci relația voastră va merge cu ușurință mai departe.

Ora 20:00- Pe care o iubești se gândește și ea la tine. Te poartă în gând și așteaptă cu nerăbdare să te revadă. Această oră este una cu totul deosebită.

Ora 21:00 - Relația cu partenerul de viață merge pe drumul cel bun. Această oră este importantă pentru a înțelege mai bine dinamica de cuplu. Ea vorbește și despre faptul că relația voastră ar putea avansa la următorul nivel.

Ora 22:00 - Ar trebui să o suni pd persoana la care te gândești. Această oră te încurajează să începi să faci primul pas. Nu ar trebui să-ți ascunzi iubirea, ar trebui să îți asumi riscul de a încerca să fii alături de cel pe care îl iubești.
 
Citește și: Măritată cu fostul iubit al celei mai bune prietene, o actriță rămâne văduvă la 48 ani: „Fur inimi”

Ora 23:00 - partenerul de viață se gândește la tine și îți pregătește o surpriză specială. Această oră este importantă pentru tine și cel pe care îl iubești. Voi doi formați un cuplu puternic, iar viitorul relației se anunță a fi unul cu totul deosebit, spune Astrology.com.

Ora 24:00 -relația cu partenerul s-ar putea să treacă prin câteva provocări. Însă nu ar trebui să existe motive de îngrijorare. Acestea vor consolida relația de cuplu, iar tu vei știi atunci că ai ales omul potrivit pentru tine.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te