Cerere în căsătorie inedită într-o maternitate din Milano. Cum a ajuns un nou-născut să fie complice

DE Octavia Constantinescu | 20.07.2023 - 19:48
Cerere în căsătorie inedită într-o maternitate din Milano. Cum a ajuns un nou-născut să fie complice - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

O cerere în căsătorie cu totul deosebită, transmisă de un mesager cu adevărat special. Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul fiului lor, care avea doar câteva clipe de viață la acel moment.

SHARE

Micuțul Luca avea doar câteva clipe e viață când a participat în mod direct la cererea în căsătorie a mamei lui. Ideea specială i-a venit chiar tatălui lui, Alberto Antonicelli în vârstă de 26 de ani. 

Gest emoționant făcut de un bărbat pentru iubita lui

A vrut ca momentul să fie cu adevărat special. Valeria Milano, iubita lui Alberto și proaspătă mămică a lui Luca de-a dreptul surprinsă. Și personalul spitalului a fost emoționat în urma gestului și l-a ajutat pe bărbat să-și ducă planul la bun sfârșit, relatează LaRebblica.

Așadar, Alberto a cumărat un body personalizat pentru micuțul Luca, pe care era imprimat un mesaj cu adevărat special.

Citește și: Iohannis: Există planuri pentru centrul de pregătire a piloţilor de avioane F-16 în România

Mami, vrei să te măriți cu tatăl meu?, era mesajul care avea să surprindă pe tânăra de 26 de ani. 

„În cariera mea de 22 de ani, nimic de genul acesta nu mi s-a întâmplat niciodată. Am complici la planul tatălui. Imediat ce s-a născut Luca, l-am pus pe pieptul mamei. Apoi l-am dus la pediatru pentru o vizită rapidă şi în acel moment a apărut tatăl cu acel mini body personalizat, cerându-ne să-l îmbrăcăm. Am fost rugată să filmez toată scena propunerii cu telefonul meu mobil. A fost minunat", a spus o asistentă.

Mama a rămas fără cuvinte 

Când s-a deschis pătura care înfășura nou-născutul, Valeria Milano a rămas fără suflare pentru o clipă.

„În momentul nașterii lui Luca deja începusem să plâng de bucurie, când l-am văzut sosind în brațele lui Alberto, urmat de toate moașele, am fost copleșită de emoții.

Nu știu cum să exprim în cuvinte, dar pot spune că atunci când l-au pus pe fiul nostru pe pieptul meu, m-am întrebat: 'Poți fi mai fericit decât asta?'. La scurt timp după, mi-am primit răspunsul: da, evident că poți"”, a declarat tânăra mămică.

Inițial, copleșită de bucurie, viitoarea mireasă nu a putut să dea decât un semn de încuviințare, care a devenit apoi un „da” slab. 

Citește și: Elevii nu merg mâine la școală. Grevă generală în Educație. Sindicatele au respins oferta guvernului

„Eram într-adevăr prea entuziasmată și nu puteam vorbi, dar „da-ul” meu nu putea fi mai convingător”, a continuat Valeria.

În saloanele spitalului milanez se va vorbi mult timp de acum înainte despre acea scenă romantică, desprinsă ca dintr-un film, cu Alberto Antonicelli îngenuncheat lângă patul iubitel sale pentru a-i înmâna inelul și moașele care au aplaudat de jur împrejur.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te