Soția lui Mădălin Ionescu are COVID cu febră și dureri. El spune că vaccinul este experimental

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.01.2022 - 13:43
Soția lui Mădălin Ionescu are COVID cu febră și dureri. El spune că vaccinul este experimental / playtech.ro

După o scurtă vacanță la munte, Cristina Șișcanu s-a ales cu probleme de sănătate, căci a fost infectată cu COVID-19.

SHARE

 Recent, pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că și Mădălin Ionescu și fiica lor au început să aibă simptome specifice, motiv pentru care au fost testați.

Citește și: Hoți deghizați în polițiști au descins la un traficant, i-au luat drogurile și l-au dus la Parchet

Ea a mărturisit că au început deja să ia tratament și momentan toată lumea este bine. Se pare că nu doar cei trei aufost infectați cu COVID-19. Soția lui Mădălin Ionescu a declarat că și părinții ei prezintă simptome specifice bolii: "Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul.  Suntem sub tratament. 

Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv. Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic.

Citește și: FOTO La 23 de ani, fiul lui Borcea nu are bacul, conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

 
Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!", a transmis Cristina Șișcanu, pe contul ei personal, potrivit wowbiz.ro

Mădălin Ionescu, realizator tv de emisiuni mondene nu crede în vaccinul COVID.

„Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri. Sunt seruri anti-gripale, sunt niște seruri, dar nu prea sunt vaccinuri. Adică nu prea se potrivesc cu definiția vaccinului. Sunt pro-vaccinare, sunt pro-știință, am însă o situație personală, am făcut boala serului în copilărie de la niște seruri anti-gripale și pentru mine ar fi foarte complicat. Adică aș risca enorm (dacă mă vaccinez n.red.)”.

În prezent, Mădălin găzduiește emisiunea Mădălin Ionescu Show, difuzată de Metropola TV Citeşte întreaga ştire: Mădălin Ionescu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri”, arată unica.ro

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.