Șeful clanului Cordunenilor a făcut partajul după zece ani de la divorț. Soția nu a rămas cu nimic

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 19.11.2021 - 13:52
Șeful clanului Cordunenilor a făcut partajul după zece ani de la divorț. Soția nu a rămas cu nimic. / Foto: adevarul.ro

Costel Corduneanu, șeful clanului cu același nume care controlează zona Iașiului, și-a împărțit averea cu soția lui de care a divorțat în urmă cu zece ani. Femeia nu a rămas cu nimic, după nouă ani de căsnicie.

SHARE

Costel Corduneanu a finalizat partajul cu Alina Bogdan, fosta lui soție cu care a avut un mariaj de nouă ani. Cei doi au divorțat în 2011, dar, până acum, nu au încheiat oficial socotelile, informează wowbiz.ro.

Lucrurile s-au schimbat anul acesta, după ce Costel Corduneanu a fost eliberat din închisoare și a decis să-și pună ordine în viață și în avere.

Citește și: Resuscitarea legendelor, strategia companiilor auto pentru a te convinge să cumperi o electrică

În urmă cu câteva zile, o instanță din Iași a decis ca toate bunurile obținute în timpul căsătoriei celor doi să-i rămână lui Costel Corduneanu. De altfel, cei doi nici nu aveau prea multe de împărțit.

Singurul bun declarat în timpul mariajului era un apartament de 109 metri pătrați, situat pe Șoseaua Niculina din Iași, cu o valoare impozitabilă de aproximativ 60.000 de euro. Imobilul respectiv a fost cumpărat de cei doi în anul 2004, însă Corduneanu a susținut în fața judecătorilor că doar el a contribuit financiar la achiziție.

Citește și: FOTO Pentru Jennifer Lopez, vârsta e doar un număr. Apariție provocatoare, la 52 de ani

Fosta soție a lui Costel Corduneanu s-a mutat în Statele Unite după divorț și a declarat că nu are nicio pretenție

Alina Bogdan, fosta soție a lui Costel Corduneanu, s-a mutat în Statele Unite după divorțul de cunoscutul interlop ieșean. Ea a transmis prin intermediul unei declarații pe proprie răspundere dată la Ambasada României la Washington că nu are nici un fel de pretenție asupra apartamentului din Iași.

În acest fel, Corduneanu a avut nevoie de doar două ședințe pentru a-i convinge pe magistrați să o scoată pe Alina de pe actele casei. Hotărârea nu este, totuși, definitivă și poate fi atacată în 30 de zile de la comunicare, însă cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla.

Citește și: Bianca Drăgușanu, Carmen de la Sălciua și Ioana Ginghină se „tunează” pentru Sărbători

Costel și Alina s-au cunoscut la Paris în anul 2001, când femeia avea doar 17 ani. A fost dragoste la prima vedere, iar la un an distanță cei doi au făcut nuntă mare, cu 400 de invitați.

Iubirea lor s-a încheiat cu un mare scandal, în care ea l-a acuzat pe el de sechestrare iar el a spus despre ea că face videochat. Într-un final, Alina a fugit de acasă și nu s-a mai întors, relatează wowbiz.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te