Secretul care îi permite Andreei Esca să fie cea mai iubită prezentatoare TV. „Pun ghimbir în cadă”

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.03.2023 - 16:51
Secretul care îi permite Andreei Esca să fie cea mai iubită prezentatoare TV. - Foto: ProTV
Secretul care îi permite Andreei Esca să fie cea mai iubită prezentatoare TV. - Foto: ProTV

Andreea Esca și-a sărbătorit cu fast, de curând, a 50-a aniversare printr-o petrecere ținută departe de Românmia. Andreea Esca a spus, zilele trecute, și care este marele său sceret care îi permite să nu rateze știrile de la ora 19.

SHARE

Andreea Esca este cea mai urmărită vedetă de televiziune, jurnalul pe care îl prezintă la ProTV fiind urmărit, seară de searaă, de peste 2 milioane de oameni. Este și cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. Cariera ei se întinde pe aproape 30 de ani.

Citește și: Adevărul ascuns soțului de Sofia Vicoveanca pentru a-i face viața mai bună. Singură de 20 de ani

Debutul ei a avut loc în ianuarie 1992, când a luat un interviu pentru televiziuena SOTI, deși nu avea experiență în televiziune.

În ani și ani de prezentări ale știrilor se acumulează stres și oboseală și, uneori, vedeta își pierde vocea.

Remediul Andreei împotriva oboselii

„Când rămân fără voce, ceea ce, din păcate, mi se cam întâmplă în ultima vreme, nu mai vorbesc deloc. Acesta este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul, nu vorbești. Cu cât mai mult posibil, cu atât mai bine. Repausul vocal este foarte bun. Și vorbesc când ajung seara, bineînțeles, la jurnal, că nu am de ales. Dar dacă pot să stau toată ziua să nu vorbesc, este cel mai bun remediu”, a spus prezentatoarea.

Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, a scris Andreea Esca la unul dintre Instastory-uri.

Pasiunea ei, muzica

“Toți ne pricepem la orice, dacă vrem. În unele faci performanță, pe unele le faci așa, ca să te amuzi. Dar, altfel, dacă încercăm, putem orice. Acum o să mixez, o să dansez, o să cânt, o să fiu această nebună la 50 de ani. (râde) Mai cânt din când în când. Am avut diverse momente în care am cântat.

Am cântat cu Andra, spre exemplu. Pur și simplu așa, de amuzament. Am ureche muzicală, dar nu pot să zic că sunt vreo cântăreață. Important este că nu sunt chiar afonă. Absolut, cu asta suntem de acord. (n.r. că putem să fim orice ne dorim la orice vârstă)”, a mai spus Andreea Esca.

Excursie cu prietenii

Anul trecut, cu ocazia schimbării prefixului, așa cum se spune în mod informal, Andree Esca a decis să le facă prietenilor o surpriză pe care o vor ține minte mult timp de acum înainte. Aladar, știrista și-a invitat prietenii într-o vacanță.

Între cei care se numără printre răsfățații Andreei Esca se numără Lucian Mândruță, Dana Rogoz, Mihai Petre, dar și cheful Adrian Hădean.

Citește și: FOTO La 50 de ani, Andreea Esca și-a dus prietenii la Istanbul cu două autocare. Lista cu vedetele

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te