Piesele esențiale din garderoba ta de toamna

DE Newsweek România | 27.09.2022 - 20:16

Da, toamna e chiar după colț. De aceea ne-am gândit că ar putea fi util să îți aducem câteva idei de ținute cu piese clasice, de care ai nevoie pentru zilele mai răcoroase. Zilele de toamnă pot necesita destul de multă planificare a ținutelor.

SHARE

Jachetă sau fără jachetă? Câte straturi sunt prea multe straturi? Deși ar putea părea pesimist, acesta este de fapt momentul perfect pentru a face o pauză și a te gândi cu adevarat la ce vei purta când vremea va deveni cu adevărat rece.

Ținutele de mai jos includ câteva elemente clasice la care te-ai aștepta de obicei de la o garderobă britanică, inclusiv trenciuri, sacouri și blugi, alături de câteva completări noi care sunt cu adevărat relevante pentru sezonul viitor.

Citește mai departe ca să afli cum poți purta balerini cu rochii mini, blugi în stilul anilor '70 cu trench coat clasic și fuste plisate, care arată uimitor cu blazere.

Bluza cu imprimeu floral

Nu vei da greș niciodată cu un outfit clasic, desăvârțit, dar nu uita nici de puterea de seducție a unei camăși vaporoase cu imprimeu.

Poți alege din cele mai frumoase imprimeuri florale ale sezonului: colorate, de inspirație 70’s, un mix jucăus de fluturi, buline, dungi sau imprimeul cu flori mici, delicat.

Important: camașa din mătase sau bumbac cu imprimeuri florale nu poate lipsi dintr-o selecție de haine de dama. La fel cum nu poți pleca la plajă fără ochelarii de soare!

Blugii evazați

Alege un look modern, cu o pereche de blugi cu talie înaltă, disponibili în diverse culori și nuanțe. Poartă-i cu un tricou alb, imaculat, și un sacou cu dublu rând de nasturi și fii pregătită pentru orice ocazie.

Pentru o ținută perfectă de zi asortează-i cu o cămașă albă și cu o pereche de mocasini, iar seara adaugă caracter ținutei tale cu pantofi cu toc și un top cu bretele subțiri.

Un trench coat impecabil

Alege unul din noile modele stylish de blugi drepți și creează ținute cu adevărat spectaculoase. Cum să transformi această piesă esențială în elementul central al garderobei tale? Poartă denim din cap până în picioare.

Asociază o jacheta cool, clasică, din denim, cu blugii tăi preferați și ține cont de nuanțe - cele intense ar trebui să se îmbine perfect cu cele mai deschise. Totul arată mai bine completat cu un trenci bej.

Balerini clasici

Balerini pentru toamnă? Groundbreaking!  Dar anul acesta o pereche de balerini cu adevărat frumoși nu înseamnă doar o pată de culoare în garderoba ta, ci îți poate schimba cu totul o ținută.

Asta e valabil atât pentru o pereche de balerini negri, albi, balerini cu baretă stil Mary Jane, sau o pereche clasică, din satin roz prăfuit.

Poartă balerinii negri cu fundă cu orice fel de rochii mini sau midi și cu șosete albe, pentru un twist feminin.

Toamna asta combinațiile neobișnuite vor fi extrem de cool: balerini cu pantaloni cargo, balerini cu blugi boyfriend sau drepți, balerini cu șosete și pantaloni scurți din piele. Orice idee îndrăzneață va fi apreciată!

Sacoul supradimensionat

Primul tău blazer oversized reprezintă o investiție pe care o faci cu drag. În acest fel, ținutele tale vor avea un accent de stil elegant, un detaliu căruia tu i-ai acordat atenție. Ar fi frumos să nu fie un sacou banal, ci unul bine croit, din lână sau bumbac organic. 

Un cardigan din cașmir

Pentru toamnă, suprapunerile vor fi cheia către un outfit extrem de confortabil, dar și extrem de modern! Solid și sofisticat în acelasi timp, un pulover clasic cu nasturi, de culoare negru, bleumarin sau bej, din casmir, chiar este o piesa esențială, pentru că nu se va demoda niciodată.

Dacă preferi un pulover cu închidere, îți recomdandăm un cardigan clasic, cu fermoar sau nasturi, pe care îl poti purta și la birou, dar și în weekend, cu pantaloni din piele și un top strălucitor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te