sâmbătă 06 septembrie
EUR 5.0787 USD 4.3463
Abonează-te
Newsweek România

Măsuri speciale la bordul avioanelor, în epoca COVID: fără șampanie, alcool și meniuri à la carte

Data publicării: 18.06.2020 • 18:01 Data actualizării: 18.06.2020 • 18:04

În timp ce restricțiile de călătorie impuse din cauza pandemiei de COVID-19 încep să fie ridicate, operatorii aerieni reiau zborurile internaționale. La bordul aeronavelor trebuie respectate reguli stricte de igienă, dar unii dintre cei mai mari operatori sunt și mai zeloși.

EasyJet și Virgin Atlantic au decis să interzică temporar servirea de alcool la bord, pentru a limita interacțiunea dintre pasageri și membri echipajului. Iar British Airways nu va mai comercializa alcool decât pe zborurile lungi, ”long-haul”, și la clasa business. De asemenea, și American Airlines și Delta au scos băuturile alcoolice din meniu pe cursele scurte.

Virgin Atlantic a schimbat și modul de servire, pasagerii de la clasa economy urmând să primească mâncare pre-preparată și ambalată. Iar pasagerii de la business sau first class nu vor mai beneficia de meniuri à la carte și nici de paharul cu șampanie de bun-venit la bord.

Mai mult, pasagerii EasyJet, cel puțin pentru o perioadă, sunt invitați să-și aducă propriile gustări, compania suspendând temporar food-service-ul la bord. Pasagerii pot solicita doar apă echipajului.

Mai multe articole din secțiunea Timp liber

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România
Newsweek România Ultima oră
Newsweek România
Ultima oră