Marilyn Manson, acuzat de fosta sa iubită, Evan Rachel Wood, că a violat-o pe platoul de filmare

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 26.01.2022 - 12:17
Marilyn Manson, acuzat de fosta sa iubită, Evan Rachel Wood, că a violat-o pe platoul de filmare. / Foto: foxnews.com

Evan Rachel Wood s-a alăturat femeilor care îl acuză pe Marilyn Manson de agresiune sexuală. Fosta iubită a artistului susține că a fost violată de acesta în cadrul filmărilor pentru unul dintre videoclipurile sale.

SHARE

Dezvăluirile au fost făcute de Evan Rachel Wood în documentarul „Phoenix Rising”, prezentat la Festivalul de Film de la Sundance. Producția vorbește despre lupta pentru creşterea termenului de prescriere în cazul infracţiunilor criminale pentru a permite victimelor să obţină dreptate. În acest context, Wood a rememorat experiența sa de la filmările din 2007 ale videoclipului „Heart-Shaped Glasses”.

Citește și: FOTO Chanel e pe cai mari. Charlotte Casiraghi, călare la prezentarea noii colecții haute-couture

„Am filmat o scenă de sex simulat. Dar, când camerele s-au întors, el a început să mă penetreze cu adevărat. Nu am fost de acord cu asta”, a spus Evan Rachel Wood în „Phoenix Rising”, menționând că nu a știut să spună nu, pentru că a fost „învăţată să nu răspundă niciodată”, ea fiind actriță din copilărie.

„Am fost obligată la un act sexual comercial sub un pretext fals (...). Am fost violată în faţa unei camere de filmat. Pot să spun că echipa era foarte jenată şi că nimeni nu ştia ce să facă”, a adăugat actriţa.

Citește și: CES 2022: Revelionul în Metaverse

După incident, Marilyn Manson ar fi făcut presiuni ca actrița să spună presei că nu a existat contact sexual adevărat în timpul filmărilor, relatează spynews.ro

Evan Rachel Wood a început o relaţie cu Marilyn Manson în 2006, pe când ea avea doar 18 ani, iar cântărețul, 37.

Marilyn Manson neagă acuzația lui Evan Rachel Wood

„Dintre toate afirmaţiile false ale lui Evan Rachel Wood despre Brian Warner, povestirea videoclipului muzical Heart-Shaped Glasses, filmat acum 15 ani, este cea mai nesăbuită şi uşor de infirmat, deoarece existau mulţi martori.

Citește și: Disneyland Paris sărbătoreşte 30 de ani de la inaugurare

Scena de sex simulat a cerut mai multe ore de filmare cu multe cadre din diferite unghiuri şi multe pauze lungi între fiecare instalare de cameră. Brian nu a avut o relaţie sexuală cu Evan pe acel platou, şi ea ştie că este adevărul”, a anunțat avocatul lui Marilyn Manson, Howard King, într-un comunicat trimis AFP.

Marilyn Manson este în centrul unei anchete, nu mai puțin de 11 femei acuzându-l pe acesta în ultimul timp că le-ar fi abuzat fizic.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.