„Litoralul pentru toți”: de la 40 lei/noapte la 2* în Saturn, la 560 lei/noapte la 4* în Mamaia

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 18.05.2021 - 10:29
Litoralul pentru toți 2021 se desfășoară în două intervale, 3 mai - 20 iunie și  1 septembrie - 15 octombrie. / Foto: hotelvega.ro

Programul social ”Litoralul pentru toți” a ajuns la cea de-a 38-a ediție. Iar în încercarea de a-și repune pe picioare afacerile, hotelierii încercă să atragă turiștii în extrasezon cu tarife pentru toate buzunarele, ce încep de la 40 de lei/noapte pentru două persoane.

SHARE

Litoralul pentru toți 2021 se desfășoară în două intervale, 3 mai - 20 iunie și  1 septembrie - 15 octombrie. Iar, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), în cadrul acestuia sunt înscrise 54 de hoteluri de 2, 3 și 4 stele, din toate stațiunile de pe litoralul romanesc, cu aproximativ patru mii de locuri de cazare și tarife cu până la 65% mai mici față de cele practicate în vârful de sezon.

Citește și: O idee trăznită: patronii unor restaurante din Brașov se transformă vineri în cerșetori

De la 40 lei/noapte la 2* în Saturn, la 560 lei/noapte la 4* în Mamaia

Pentru prima perioadă a programului Litoralul pentru toți 2021, 3 mai – 20 iunie, cel mai mic tarif găsit pe site-urile agențiilor de turism este de 40 de lei/noapte pentru două persoane, în cameră dublă superioară cu balcon, la Hotel Mureș 2* din stațiunea Saturn, în perioada 28 mai – 10 iunie. Sejurul minim este de cinci nopți.

Tarife mici se găsesc, de asemenea, în stațiunile Eforie Nord și Neptun Olimp. De exemplu, la Hotel Arta 2* din Eforie Nord prețul este de 60 de lei/noapte pentru două persoane, în perioada 31 mai – 5 iunie, și de 75 de lei/noapte pentru două persoane, în perioada 6 iunie – 11 iunie. Sejurul minim este de patru nopți.

Citește și: Grecia s-a deschis pentru turiști. Condițiile de intrare: vaccin, test PCR sau dovada infectării

În Neptun-Olimp, Hotel Callatis 2* propune un tarif de 66 de lei/noapte pentru două persoane, în cameră dublă cu aer condiționat, situată la parter, în intervalul 11 iunie – 16 iunie. Dacă doriți cameră la etaj, tariful urcă la 88 de lei. Sejurul minim este tot de patru nopți.

La polul opus, pentru cei care vor să se bucure de confortul unui hotel de patru stele și de servicii All Inclusive, la Hotel Olimpic 4* din Jupiter, de pildă, tarifele pornesc de la 505 lei/noapte pentru doi adulți, cu acces gratuit la piscină și două șezlonguri pe plaja privată, în perioada 1 iunie – 10 iunie. Sejurul minim este de patru nopți.

Cele mai mari tarife sunt, ca și anii trecuți, în Mamaia. La Hotel Modern 4*, de exemplu, între 1 iunie și 15 iunie, tarifele cu Ultra All Inclusive pornesc de la 560 de lei/noapte pentru două persoane, dacă optați pentru un sejur minim de cinci nopți.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.