Interpretul Benone Sinulescu, găsit prăbușit în casă. Impresarul lui face apel la Raed Arafat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.07.2021 - 15:31
Interpretul Benone Sinulescu, găsit prăbușit în casă. Aceasta este ultima lui poză postată pe Facebook

Cunoscutul interpret de muzică populară, Benone Sinulescu (84 de ani), a fost găsit prăbușit în propria casă și a fost dus la un centru de îngrijiri paleative.

SHARE

În prezent, Benone Sinulescu se află internau la Spitalul Județean din Arad, unde a fost transferat de la un centru paleativ în care fusese dus inițial.

Citește și: Noua stea a înotului, David Popovici, a ajuns la bazin la 4 ani trimis de medic. Avea scolioză

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui nea Beny, l-a rugat public pe secretarul de stat în cadrul MAI să se implice în situația renumitului artist de muzică populară. Conform dezvăluirilor acestuia, solistul s-a prăbușit de mai multe ori în ultima vreme, însă, episodul de acum trei zile este cel mai grav. Și există suspiciunea că, de fapt, Benone Sinulescu ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Citește și: Mihai Gâdea, patriot și mândru că e român, își dă fata, Maisha Karina, la o facultate din Olanda

“Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa. 

Citește și: George Simon, ieri, poză cu admiratorii lui Putin din Italia. Azi zice că e cu românii din Moldova

(…). Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic. Muta munții din loc atunci când dorea”, a declarat ex-impresarul lui Benone Sinulescu pentru fanatik.ro.

Citește și: Elvis Pian și Amar Duduianu furaseră o mașină și negociau cu proprietarul. Afacere de familie

"Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală.

Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timişoara, care a tras un semnal de alarmă şi a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide şi care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment”, a spus fostul ui impresar. 

Familia se pregătea de înmormântare


De când a aflat despre situația dificilă pe care o traversează cântărețul, Ionuț Pavel s-a interesat cum a fost tratat și, evident, a stat de vorbă cum mai mulți apropiați de-ai acestuia.

“A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe. Familia se pregătea de înmormântare deja”, a mai mărturisit Ionuț Pavel, potrivit sursei citate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te