Interlopul Țiți din clanul Spaniolul creștea canabis acasă. Implicat într-o bătaie cu electroșocuri

DE Alex Darvari | 17.08.2022 - 18:31
Luați cu mascații - FOTO: Youtube

Vicenţiu Alexandru Dobruş, zis Țiți, o persoană violentă, cu legături în lumea interlopă – după cum o descriu anchetatorii, a fost trimis în judecată, în 2018, alături de alte persoane, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, fiind vorba de trafic de droguri.

SHARE

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux

Iată că dosarul se apropie de final și, după mai multe amânări a pronunțării, judecătorii au stabilit un nou termen, și anume 18 august.

Amintim că polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri, în 2018. Au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute.

Citește și: Scandal de la manele: Un tânăr a fost proiectat în cap în fața unui club. Medicii nu i-au dat șanse

De-a lungul vremii, la malul mării s-au dat lupte aprige pentru supremația clanurilor interlope. Aceste ”apucături” s-au cam stins, în momentul de față existând câte o răfuială pe ici, pe colo, la cote mult mai mici.

Cine e Dobruș

Ne întoarcem în vara anului 2015, în zona Fratelli, unde a avut loc un scandal. În același an, în zona Prefecturii din Constanța, un bărbat era bătut cu bestialitate și electrocutat cu un aparat cu electroșocuri, ajungând la spital în stare gravă. Ancheta a fost una dificilă întrucât cei implicați aveau ”experiență” și au știut să-și ascundă faptele, scrie replicaonlie.ro.

În bătaie apare și numele lui Dobruș, zis Țiți. Potrivit informațiilor noastre, el face parte din gruparea Spaniolii, iar conflictul din zona Prefecturii ar fi fost o răzbunare în urma scandalului din zona clubului Fratelli.

Dar asta nu e tot. Țiți, potrivit anchetatorilor, este un personaj destul de cunoscut. ”Din surse informative distincte, s-a mai stabilit faptul că în mediul infracțional interlop, numitul Dobruș V.A. a susținut că a deținut un Audi A6, alb, cu plafon negru, pe care 1-a vândut la finele lunii decembrie 2015, după săvârșirea unei infracțiuni.

Despre susnumitul se cunoaște faptul că este poreclit „Tiți", fiind un apropiat al grupărilor infracționale interlope, el însuși un individ deosebit de violent, manifestând totodată preocupări infracționale pe linia săvârșirii de fapte de proxenetism. De asemenea, inculpatul Dobruș V. are o constituție solidă, cu burtă, fiind tuns chel în lateralul capului, cu calotă, aspect și ținută identică cu cea a agresorului care conduce autoturismul marca Audi A6 folosit la săvârșirea faptei îndreptate împotriva persoanei vătămate F.M., astfel cum reiese din procesul-verbal de vizionare a imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere ale ATM-ului aparținând Raiffeisen Bank”, potrivit aspectelor discutate în ședința de judecată în cazul agresiunii din zona Prefecturii Constanța.

A mai fost implicat și în alte dosare, dar acum rămâne de văzut ce se va întâmpla în dosarul de față.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te