Impresarul interlop al maneliștilor, Ion Petrișor, a murit în închisoare. Avea COVID

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.05.2021 - 18:37
Impresarul interlop al maneliștilor, Ion Petrișor, a murit în închisoare. / Fb

Ion Petrișor, cel mai cunoscut impresar din lumea manelelor, a murit în urmă cu puțin timp, cauza decesului fiind cumplita boala provocată de virusul COVID-19.

SHARE

 Ion Petrișor a murit în spatele gratiilor, el având de ispășit o condamnare grea pentru contrabandă și alte ilegalități, judecătorii luând decizia să îl trimită la închisoare pentru 1479 de zile.

Citește și: FOTO&VIDEO Adi Mutu a petrecut pe manele înainte de Paște. Cine este numărul 1 pentru „Briliant”

Vestea a căzut ca un trăsnet printre zecile de maneliști care au avut de-a face cu celebrul Ion Petrișor, cunoscut în lumea showbiz-ului pentru organizarea concursurilor Miss Piranda, dar și pentru nenumăratele ilegalități pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Ion Petrişor a murit de Covid în închisoare

Citește și: Maneaua care o încântă pe Șoșoacă: „Cu asemenea guriști/ Ne ... pe mondialiști“

Cea care a anunțat decesul lui Ion Petrișor a fost chiar fiica acestuia, cunoscuta cântăreață Kristiana Rustem, una dintre manelistele în vogă ale momentului, colaborările ei cu Costel Biju și alți artiști din domeniu fiind de mare succes în ultima vreme.

 

Ion Petrișor, impresarul interlop


Impresarul maneliștilor Ion Petrișor a avut, de-a lungul timpului, o mulțime de probleme cu legea. Astfel, acum 7 ani, Ion Petrișor a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru contrabandă de țigări, paguba din dosar fiind estimată la 1,25 de milioane de euro. Condamnat la închisoare, Ion Petrișor a avut probleme cât se poate de serioase de sănătate în timpul detenției, el fiind la un pas de orbire.

Fratele lui Ion Petrișor a murit tot de COVID

Acum o lună, fratele lui Ion Petrișor – pe numele lui adevărat Paul Iova -, Șoni Iova, a murit tot din cauza COVID-19, acesta fiind înmomântat după un priveghi la care a luat parte toată lumea bună a manelelor. De altfel, aceasta a fost și ultima postare făcută de Ion Petrișor pe conturile sale de socializare, acesta plângându-și fratele și cerându-și scuze în cazul în care ar fi greșit față de el, anunță Fanatik.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.