HOROSCOP,13 mai Gemenii au o comoară, Taurii îi subjugă pe cei din jur, Capricornii cu ochii în 4

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.05.2024 - 15:38
HOROSCOP,13 mai Gemenii au o comoară, Taurii îi subjugă pe cei din jur, Capricornii cu ochii în 4 - Foto: Freepik

HOROSCOP,13 mai Gemenii găsesc o comoară, Taurii îi subjugă pe cei din jur, iar Capricornii sunt cu ochii în patru. Un început de săptămână excelent!

SHARE

HOROSCOP,13 mai Gemenii găsesc o comoară, Taurii îi subjugă pe cei din jur, iar Capricornii sunt cu ochii în patru.

Citește și: HOROSCOP 14 mai Mari tulburări pentru Berbec, tensiuni pentru Leu și dezamăgiri pentru Fecioară

Berbec, 21 martie - 19 aprilie

Efectuarea unei achiziții norocoase pentru locuința ta este în prezent posibilă. Aveți un ochi pentru un decor care vă va înveseli mereu atunci când îl întâlniți în mod regulat. Cu toate acestea, pe măsură ce Luna dornică de confort din zona ta domestică îl sâcâie pe nesigurul Chiron din semnul tău, s-ar putea să te întrebi dacă într-adevăr meriți acest obiect. Poate că este mai elegant decât stilul tău obișnuit.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Amintiți-vă că lumea nu trebuie neapărat să știe despre acest răsfăț. Bucură-te de mica ta notă de lux în privat!

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase anul viitor. Au succes pe toate planurile

Taur, 20 aprilie - 20 mai

În prezent, ești echipat pentru a-i convinge pe alții să facă ceea ce vrei tu. Cum Luna intuitivă din zona ta de comunicare încurajează atât pe atractiva Venus, cât și pe vibrantul Soare din semnul tău, probabil că te prezinți destul de bine.

HOROSCOP,13 mai Gemenii găsesc o comoară, Taurii îi subjugă pe cei din jur, iar Capricornii sunt cu ochii în patru.

Adevărata ta provocare ar putea fi să te angajezi să folosești această putere extraordinară în bine. Să servești ca avocat pentru o organizație sau o cauză pe care o susții ți-ar putea permite să realizezi câștiguri mai durabile decât îndeplinirea oricăror capricii momentane sau egoiste.

Căutați colegi care au nevoie de puțin ajutor.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Adulmecarea unei surse ascunse de bani este absolut în raza ta de acțiune în această perioadă. Pe măsură ce Luna perspicace din zona ta financiară se aliniază cu abundentul Venus din a 12-a ta Casă a secretelor, norocul tău ar putea fi la fel de simplu ca și cum ți-ai aminti de o ascunzătoare secretă de care ai uitat.

Deși păstrarea tăcerii asupra acestui secret ar putea fi o provocare pentru tine, îți este mai bine fără ca opiniile prietenilor tăi să nu îți întunece judecata. Ești suficient de inteligent pentru a-ți da seama singur de următorii pași - obișnuiește-te să ai încredere în tine!

Rac 21 iunie - 22 iulie

Primirea unei atenții pozitive din partea colegilor tăi s-ar putea simți foarte bine astăzi. Ești potențial mai popular decât de obicei! Din păcate, pe măsură ce Luna înfometată din semnul tău se ciocnește cu Chiron cel cu dosul întors în zona ta de autoritate, cineva din rețeaua ta s-ar putea folosi de dorința ta de afecțiune pentru a te manipula să faci ceva ce altfel nu ai face. Ieșirea din zona ta de confort poate merita uneori, dar rămâi conștient de motivele tale interioare - și amintește-ți întotdeauna că viața este mai mare decât drama unei singure persoane.

Leu 23 iulie - 22 august

Recunoașterea ar putea fi o experiență complexă pentru tine în acest moment. În timp ce Luna sensibilă din Casa a 12-a secretă susține norocosul Venus în Casa a 10-a a reputației tale, probabil că știi că există mai mult în poveste decât publicul tău care te admiră.

Felul în care s-au desfășurat lucrurile în culise s-ar putea să intre în conflict cu convingerile tale cu privire la modul în care ar trebui să îți funcționeze viața. Un confident de încredere te poate ajuta să procesezi acest conflict, dar ia în considerare posibilitatea de a lăsa oamenii să se bucure de slăbiciunea ta.

Fecioară, 23 august - 22 septembrie

Să mergi într-o aventură cu prietenii tăi ar putea fi acum foarte distractiv pentru tine. Adevărat, odată ce ieșiți din previzibilitatea rutinei obișnuite, s-ar putea să întâlniți ceva care vă provoacă.

În mod fortuit, deoarece Luna fecundă din sectorul tău social se completează cu Saturn angajat în domeniul relațiilor tale, lucrați alături de parteneră pentru a rezolva problema. Vă poate întări legătura. Învață tot ce poți din această experiență, fără a fi prea dur cu tine însuți - unele obstacole nu pot fi văzute dinainte.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Colaborarea cu o persoană foarte diferită de tine ar putea merge excepțional de bine. În timp ce Luna devotată din casa a X-a, orientată spre obiective, îl susține pe sârguinciosul Saturn din casa a VI-a a productivității, ești chemat să te dedici cu totul unei sarcini.

Depășirea prejudecăților despre celălalt nu va fi neapărat ușoară pentru niciunul dintre voi, dar asta este o treabă pentru o altă zi. Pentru moment, doar rezolvați lucrurile.

Scorpion, 23 octombrie - 21 noiembrie

O conexiune care sună perfect în teorie, s-ar putea să nu reușească să se conecteze la nivel practic. Ai grijă, deoarece Luna mitică din casa a 9-a a poveștilor tale încurajează plăcutul Venus în sectorul tău de parteneriat.

S-ar putea să te distrezi atât de mult cu povestea pe care ai creat-o încât nu vezi persoana reală din fața ta. Revenind la realitate, chiar dacă asta înseamnă să dezvălui ceva despre tine care nu ți se pare mișto, ar trebui să te îndemne să fii tu însuți.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

A face din intimitatea emoțională o prioritate poate ajuta în prezent eforturile tale de a construi o fundație puternică. S-ar putea să fie nevoie să lași deoparte alte responsabilități pentru a-ți dedica întreaga atenție acestei sarcini.

Abandonarea sarcinilor inutile nu te face leneș. Dimpotrivă! În timp ce simpatica Lună din sectorul tău de împărtășire îl provoacă pe tandrul Chiron din expresiva ta casă a 5-a, s-ar putea să descoperi că a fi vulnerabil însemană multă de muncă. Acordă-ți credit pentru că depui efort - nu te descuraja prea ușor.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Distracția cu oamenii din jurul tău poate cultiva în prezent relații satisfăcătoare. Dacă ai avut tendința de a lua aceste conexiuni sociale ca fiind de la sine înțelese, ai putea fi surprins să descoperi cine se ascunde chiar sub nasul tău!

Pe de altă parte, a deveni mai vulnerabil ar putea, de asemenea, să trezească amintiri ale unor legături anterioare care nu ți-au mers bine. Garantarea unui anumit rezultat de data aceasta nu este neapărat posibilă. Totuși, probabil că ai învățat și ai crescut din experiențele tale - fii cu ochii în patru pentru dinamica pe care o recunoști ca fiind nesănătoasă.

Vărsător, 20 ianuarie - 18 februarie

Înfrumusețarea casei tale poate fi deosebit de satisfăcătoare pentru tine astăzi. Din păcate, înainte de a te putea arunca într-un proiect personal, s-ar putea să ai nevoie să vorbești cu alte persoane implicate în situație.

În timp ce Luna motivată din a 6-a ta casă harnică îl provoacă pe sensibilul Chiron în zona ta de conversație, ai putea fi frustrat dacă cineva refuză aparent să îți înțeleagă imediat viziunea ta măreață.

Evită să faci din asta o bătălie a orgoliilor! Accentuarea planificării tale financiare atente ar trebui să-i asigure că ești pe un teren solid.

Pești19 februarie - 20 martie

Sunteți echipat pentru a fi un povestitor ingenios și captivant astăzi. Este probabil ca oamenii din jurul tău să găsească această abatere de la persoana ta o surpriză plăcută.

Acestea fiind spuse, pe măsură ce Luna pasională din a 5-a ta casă creativă îl trezește pe vulnerabilul Chiron din sectorul tău de încredere în sine, trebuie să ai grijă să nu te lași dus de nesiguranța de a duce lucrurile prea departe. Nu poți obține neapărat suficientă atenție pentru a vindeca unele răni, dar poți face momentul prezent distractiv.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te