HOROSCOP Ce anunță astrele pentru acest sfârșit de săptămână. Trei zodii se bucură de succes

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 10.11.2023 - 07:49
HOROSCOP Ce anunță astrele pentru acest sfârșit de săptămână. Trei zodii se bucură de succes Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilsutrativ)

Sfârșitul de săptămână pare să fie la fel de provocator ca începutul de noiembrie. Astrele au câteva recomandări pentru zilele care urmează.

SHARE

Sfârșitul de săptămână pare să fie la fel de provocator ca începutul de noiembrie. Astrele au câteva recomandări pentru zilele care urmează.

Scorpion 23 oct.-nov. 21

Acesta este momentul să te schimbi sau să fii schimbat, Scorpion, și este important să prioritizezi nevoile inimii tale față de impulsul de a-ți apăra mândria. 

Acest lucru va necesita capacitatea de a face față emoțiilor tale, chiar și atunci când acestea te fac cu adevărat neliniştit.

HOROSCOP Ce anunță astrele pentru acest sfârșit de săptămână. Trei zodii se bucură de succes

Încearcă să te concentrezi mai puțin pe ceea ce trebuie făcut și puțin mai mult pe propriile tale motivații și sănătate mintală, astfel încât să poți construi pe baza unei mai mari conștiințe de sine.

Săgetător 22 noiembrie-dec. 21

S-ar putea să simți că relațiile tale te trag în mai multe direcții și este destul de inconfortabil. Cu alte cuvinte, identificați-vă limitele și comunicați-le clar. 

Ține minte, nu este treaba nimănui să-ți gestioneze limitele, în afară de tine, Săgetătorule.

Capricorn 22 dec.-ian. 19

Frica vine în multe forme și forme. Uneori reprezintă anxietatea; alteori pare ca te ține în siguranță.

S-ar putea să trebuiască să te înarmezi cu multă răbdare.

Vărsător 20 ianuarie-feb. 18

În timp ce al tău este un semn zodiacal cu mintea deschisă, este și energie fixă, înseamnă că îți este greu să fii adaptabil atunci când nu ai chef.

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere 

Acesta este un moment puternic pentru tine să explorezi cum ar arăta schimbarea și să fii deschis. Faceți tot posibilul pentru a explora posibilitățile.

Pești 19 februarie-20 martie

În această săptămână este important să vă reconectați cu rațiunea voastră, astfel încât să puteți clarifica mai bine ce este important pentru dvs. și de ce.

În mod invariabil, trebuie să faci compromisuri și concesii, dar dacă le faci cu intenție.

Berbec 21 martie-19 aprilie

Energia precară pe care o simți evidențiază ceea ce este important pentru Berbec. Nu lăsați distragerile să vă dea la o parte de la propriul sine astfel încât să ajungeți să renunțați la lucrurile care sunt cele mai importante pentru dvs.

Capacitatea dvs. de a stabili priorități și de a le urmări până la capăt este testată, așa că faceți tot posibilul pentru a discerne ce este important în acest moment față de ceea ce poate aștepta.

Taur 20 aprilie-20 mai

Lucrurile se mișcă atât de repede și în moduri atât de imprevizibile, așa că este posibil să te simți destul de destabilizat. Recomandarea este să luați lucrurile cu calm.

Gemeni 21 mai-21 iunie

Lucrurile se schimbă organic și, deși acest lucru ar putea fi foarte interesant, poate fi și puțin haotic. Fă tot posibilul să colaborezi pentru a putea schimba lucrurile. Dacă nu, s-ar putea să descoperi că oamenii se opun planurilor tale doar pentru că nu au habar de unde vii.

Citește și: HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde 

Rac 22 iunie-22 iulie

Luna nouă de pe 13 este sigur că va fi puțin destabilizatoare și, pe măsură ce planeta voastră conducătoare zguduie lucrurile, s-ar putea să vă simțiți foarte agitați. 

Cheia este să identifici și să cultivi limite sănătoase în interiorul tău. Acest lucru vă va ajuta să abordați oamenii și situațiile în moduri în care progresul contează, mai degrabă decât să provoace tulburări inutile. Fă-o pas câte un pas.

Leu 23 iulie-aug. 22

Există atât de multe lucruri care ar putea să te frustreze săptămâna aceasta și, la sfârșitul zilei, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să te exersezi să te relaxezi.

Străduiește-te să înveți din trecutul tău și să aplici această înțelepciune în situația ta prezentă.

Nu poți controla cu adevărat modul în care se dezvoltă dinamica și se comportă alți oameni.

Fecioara 23 august-sept. 22

Săptămâna aceasta este înțelept să îți faci timp și să te asiguri că lucrurile pe care le faci și felul în care le faci sunt aliniate cu valorile tale.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vești bune pentru cei care sunt singuri 

Ceea ce ai nevoie acum, mai mult decât orice, este să alegi cu inima.

Balanța 23 septembrie-oct. 22

Din cauza naturii haotice a lunii noi din 13 noiembrie în Scorpion, toată lumea este probabil să fie destul de tulburată în aceaste zile, iar asta poate fi puțin destabilizator pentru tine.

Există doar atâtea lucruri pe care le poți face într-un mod sănătos.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te