HOROSCOP 28 ianuarie Racii pornesc pe noi teritorii și Balanțele au noroc în cercurile de prieteni

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 27.01.2024 - 07:37
HOROSCOP 28 ianuarie Racii pornesc pe noi teritorii și Balanțele au noroc în cercuri noi de prieteni Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Duminică se anunță o zi importantă pentru raci care pornesc pe noi teritorii. Balanțele au noroc în cercuri noi de prieteni unde se manifestă caracterul lor de lider.

SHARE

Ce spun astrele despre ziua de 28 ianuarie, un moment în care pot apărea schimbri bruște dar benefice pentru unele zodii.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu vă place și aproape că vă temeți să fiți singur. Tendințele amoroase se îmbunătățesc categoric. Vă veți elibera de vechile suferințe sau dezamăgiri. 

Se formează o legătură spirituală cu o iubire specială. Relațiile existente se transformă în bine. În această seară: Relaxare alături de o persoană iubită.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Reparațiile și curățenia în jurul casei dvs. ar putea necesita atenție. Aveți răbdare cu situațiile familiale mai puțin perfecte; problemele se vor aplana

HOROSCOP 28 ianuarie Racii pornesc pe noi teritorii și Balanțele au noroc în cercurile de prieteni

O persoană dragă ar prețui un cadou neobișnuit creat de dvs. Abilitățile tale artistice ating cote maxime acum. În această seară: Primiți multe invitații.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Astăzi este un moment perfect pentru vânzare și promovare, precum și pentru studiu și negociere. O mai mare bunăvoință vine din partea unor persoane influente și aplanează diferențele de vârstă. 

A face față responsabilităților devine o a doua natură. În această seară: Răspunde mai întâi la e-mailurile și apelurile vechi.

RAC (21 iunie-22 iulie)

Astăzi puteți beneficia de explorare. Întoarceți-vă la vechile locuri preferate. După aceea, porniți pe un teritoriu nou.

Acesta este începutul unei perioade deosebit de bune pentru a învăța o altă limbă. Planificarea financiară va fi în gândurile tale. În această seară: Conversațiile se învârt în jurul muncii.

LEU (23 iulie - 22 august)

Ziua de astăzi vă înconjoară de căldură și succes și vă facilitează promovarea convingerilor și a cauzelor care au un sens pentru dvs.

Spiritul de echipă este puternic, iar tu apelezi la ajutorul asociaților în realizarea obiectivelor. În această seară: Multă conversație online și networking.

FECIOARĂ (23 aug. - 22 sept.)

Serviciul față de cei mai puțin norocoși sau alte tipuri de sacrificii personale vă aduc fericire. Fecioarele au o veche asociere cu martirul

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante 

Transformă acest lucru într-un aspect pozitiv, tăcând despre faptele tale bune și gândindu-te mai întâi la ceilalți. În această seară: Munca ta bună este răsplătită.

BALANȚĂ (23 sept. - 22 oct.)

Umorul și răbdarea vă vor accelera succesul astăzi. Vă veți dezvolta prin implicarea în organizații. Ajungeți la grupuri noi și vă ridicați la înălțimea situației dacă vi se cere să ocupați un rol de lider. 

În această seară: Meditați asupra celor mai mari vise și dorințe ale dvs. și stabiliți-le priorități.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Demnitatea și autocontrolul tău natural te ajută să echilibrezi cu grație viața domestică cu personalitatea ta profesională.

Se derulează sincronicități importante. Răspunsul tău oportun va transforma orice atenție negativă în recunoaștere pozitivă. În această seară: Renunțați la status quo.

SĂGETĂTOR (22 nov. - 21 dec.)

Entuziasmul și energia dvs. sunt mari. Studiile și conversațiile generează idei și experiențe agreabile. Veșnicia dvs. perpetuă pentru inedit și intrigant este împlinită.

Veți fi un pic agitat. În această seară: Aflați ambele părți ale poveștii, dacă există o veste tulburătoare.

CAPRICORN (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi veți putea combina munca cu recreerea și viața socială. Prietenii vă sugerează viitoare călătorii și vă invită să participați la proiectele și interesele lor.

O nouă implicare sentimentală vă încântă și vă surprinde. În această seară: Fiți înțelegător și acceptați.

VĂRSĂTOR (20 ian. - 18 feb.)

S-ar putea să existe unele tensiuni de rezolvat cu un asociat apropiat. O opoziție poate aduce unele certuri și concurență

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante 

Nu lăsați o explozie de furie să devină distructivă. Dacă depășiți încăpățânarea, se poate ajunge la un compromis satisfăcător. În această seară: Liniștiți-vă.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Fiți sensibil la mesajele de sănătate trimise de corpul dvs. acum. Sunteți pe cale să începeți un ciclu puternic al lui Saturn care va aduce consecințe dacă ați dezvoltat în trecut obiceiuri proaste de sănătate - inclusiv de sănătate mentală.

În această seară: Fiți buni și blânzi cu voi înșivă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te