HOROSCOP 22 AUGUST Luna în Berbec îndeamnă Peștii la decizii impulsive. Racii, vacanțe de lux

DE Florentina Enache | Actualizat: 21.08.2024 - 12:24
HOROSCOP 22 AUGUST Luna în Berbec îndeamnă Peștii la decizii impulsive. Racii, vacanțe de lux. - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 22 AUGUST Luna în Berbec îndeamnă Peștii la decizii impulsive. Racii, vacanțe de lux.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile și deciziile importante de la 16:30 la 18:30. Luna e în Berbec.

Citește și: HOROSCOP 21 AUGUST Taurii sunt criticați de un apropiat. Fecioarele, înconjurate de energie negativă

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Aveți grijă să nu faceți ceva spontan care v-ar putea afecta finanțele. De exemplu, ați putea dori să cumpărați ceva luxos sub impulsul momentului. Gândiți-vă de două ori înainte de a face acest lucru. Fiți conștienți de alertele lunare.

Citește și: Milionarii care refuză luxul și care economisesc bani lunar. De ce vor să ducă vieți modeste?

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să vrei să ajuți un prieten sau s-ar putea să vrei să faci muncă voluntară într-un grup non-profit sau într-o organizație caritabilă. Toate acestea sunt bune și frumoase; totuși, aveți grijă la deciziile impulsive. Nu fiți de acord cu nimic de care nu sunteți sigur.

Citește și: Ai plăti 1.000.000 lei pentru o șansă la înviere? Ce firmă îți conservă trupul după moarte?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cineva ar putea apela la tine pentru ajutor sau asistență, iar tu vrei să răspunzi. Asigură-te că este ceva ce vrei cu adevărat să faci. Nu reacționa fără să gândești. De asemenea, ați putea cere ajutorul unei figuri de autoritate. Gândiți-vă bine înainte de a face ceva astăzi.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Călătoriile de plăcere, în special într-un loc luxos, vă atrag astăzi. Acesta este motivul pentru care ați putea rezerva impulsiv o călătorie sau ați putea fi de acord să urmați un curs cu cineva. Asigurați-vă că vă puteți răzgândi mai târziu. Fericirea este să ai alternative.

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi s-ar putea să fii empatic, motiv pentru care s-ar putea să donezi impulsiv ceva, sau să dai bani, sau să fii de ajutor în vreun fel. Generozitatea este un lucru bun, mai ales dacă dai ceea ce este necesar. Cu toate acestea, atenție la reacțiile pripite.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Nu lăsați un prieten sau un partener să vă convingă să faceți ceva astăzi, profitând de simpatia dumneavoastră. Sunteți o persoană căreia îi place să fie de ajutor, ceea ce este un lucru bun. Cu toate acestea, uneori cineva poate profita de acest lucru. Gândește-te bine înainte de a accepta să faci ceva.

Citește și: Milionarul care cheltuie doar 1000 lei pe săptămână. Cultivă legume, vânează și are o singură mașină

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Dacă puteți ajuta un coleg de muncă astăzi, veți dori să o faceți. Sau ați putea fi persoana care cere ca un coleg de muncă să vă ajute? Acest lucru este bun; cu toate acestea, asigurați-vă că nu regretați o decizie spontană. Gândiți-vă înainte.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Dacă puteți ajuta copiii astăzi, faceți-o neapărat. Cu toate acestea, gândiți-vă de două ori înainte de a lua o decizie spontană care implică o ieșire socială costisitoare. Aceasta ar putea fi o vacanță, sau pur și simplu ați putea cheltui prea mult pe masa de prânz? Nu faceți ceva ce veți regreta mai târziu. Fiți inteligent.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

O decizie de a ajuta un membru al familiei ar putea avea loc brusc astăzi. Totuși, o decizie bruscă ar putea fi și o idee impulsivă? Asigurați-vă că ceea ce faceți are rezultatele pe care vi le doriți. Gândiți-vă înainte de a acționa.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi s-ar putea să fiți prins într-o lume a fanteziei, în care ne complacem cu toții din când în când. Cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la o decizie impulsivă care mai târziu te face să te întrebi la ce te gândeai. Asigură-te că deciziile tale sunt bazate pe o realitate solidă.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Fiți atenți la cheltuielile impulsive și la deciziile bruște de a cumpăra lucruri frumoase pentru dumneavoastră și pentru alții. Dacă decizia ta este înțeleaptă, nu vei avea regrete mai târziu. Aceasta este cheia.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna se află în semnul tău aliniată cu Neptun, guvernatorul tău, ceea ce te face să te simți înțelegător față de ceilalți. Vrei să fii de ajutor dacă este nevoie de ajutorul tău. Cu toate acestea, ai putea fi impulsiv astăzi. Ține-ți ochii deschiși.

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te