Geci de blugi pentru bărbați – 7 motive pentru care ai nevoie să le ai în garderobă

DE Newsweek România | Actualizat: 28.11.2022 - 11:47

În timp ce blugii obțin de obicei toată gloria, jacheta de denim, adesea trecută cu vederea, merită la fel de apreciată. Jachetele din denim sunt cool. Sunt practice. Ar trebui să fie un element de bază în garderoba tuturor.

SHARE

Iată o listă cu câteva motive pentru a păstra o jachetă de denim în arsenalul tău de modă:

Geaca de blugi este un clasic atemporal

Geaca din blugi a fost la modă încă de la apariția ei în 1880. În lumea modei, nu poți deveni mult mai atemporal decât atât. Pe atunci, jachetele de denim erau concepute și comercializate pentru mineri de aur, cowboy și lucrători feroviari.

Se potrivește grozav cu totul

Ei bine, aproape totul. Singura „regulă” adevărată pe care am întâlnit-o este să evităm blugi pe blugi, deoarece este prea potrivit. Poate arăta ca un pseudo costum ciudat. Dar nici asta nu este o regulă fermă. Schimbarea nuanțelor de denim între sus și jos poate fi un aspect puternic și funcționează foarte bine. La fel ca blugii, această geacă se potrivește cu aproape orice ținută. Acest lucru se datorează faptului că denimul albastru, indiferent de ton, se asortează bine cu aproape fiecare culoare a curcubeului.

Aceste geci sunt super confortabile

Dacă geaca ta de blugi te strânge sau este inconfortabilă, însemnă că ceva nu a mers bine în alegerea ei. Atunci când alegi o jachetă din denim, ar trebui să poți să îți încrucișezi și să îți balansezi brațele cu ușurință și confort. Denimul premium este moale, dar puternic. Alege modelul preferat de geacă de blugi de calitate de la https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/geci/geci-din-denim.

Geaca de blugi este durabilă

Acest lucru nu este chiar atât de surprinzător, având în vedere că au fost concepute inițial pentru a rezista încercărilor și necazurilor angajării secolului al XIX-lea. Nu am fi surprinși să vedem niște jachete vechi de 100 de ani în stare bună de folosință. În general, totuși, o geacă de blugi bine lucrată poate dura mai mult de un deceniu cu îngrijirea potrivită. Investiție destul de bună pentru costuri relativ reduse. Asigură-te că verifici eticheta pentru instrucțiuni de îngrijire pentru a maximiza durata de viață.

Perfectă pentru stratificare

Gecile din blugi pot fi purtate pe tot parcursul anului. Sunt calde, dar nu prea calde, ușoare, dar nu prea ușoare. Toate acestea pentru a spune că această jachetă poate fi piesa perfectă de stratificare, fie că este o noapte răcoroasă de vară sau o zi plină de iarnă. Vrei să știi cum să alegi cămașa perfectă? Un ghid de modă pentru bărbați și să o porți cu o geacă de blugi? Urmărește blogurile de specialitate pentru idei de outfit-uri în care să introduci geaca de blugi alături de cămăși.

Oferă o varietate de stiluri

Timp de aproximativ 80 de ani, designul jachetei de denim a rămas relativ neatins. Apoi, ca și în multe alte situații, anii 60 au adus schimbări radicale. Acum avem o mulțime de croiuri și culori. Poți alege un stil mai modern sau poți să rămâi cu cel clasic. Nu uita, dacă dorești să o porți zilnic, probabil că cel mai bine este să alegi un model clasic.

Este o piesă vestimentară potrivită pentru a arăta șic

Oameni celebri le poartă. Gecile din blugi îți oferă acel aspect de celebritate fără prețuri de celebritate. Și, așa cum am menționat mai sus, sunt o investiție grozavă pe termen lung. Le poți asorta cu diferte tipuri de încălțăminte, în diferite stiluri vestimentare. Verifică ofertele de la https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi  și alege să introduci geaca de blugi în ținutele tale. (Articol de la partener)

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te