FOTO I-a promis dragoste eternă unui italian cu 40 ani mai în vârstă. L-a lăsat fără 780 mii euro

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.05.2021 - 16:40

A profitat de sentimentele lui şi l-a lăsat fără o sumă imensă! Simona Mărgăian (32 de ani) s-a dovedit a fi o femeie fără scrupule. Ea l-a amăgit pe un italian de 74 de ani că-şi vor construi un viitor împreună şi l-a “uşurat”, de-a lungul timpului, de 780.000 de euro.

SHARE

Simona Mărgăian, fostă Tiriplică, a profitat din plin de sentimentele italianului Francesco Thiella, în vârstă de 74 de ani. În perioada mai 2015 – septembrie 2017, gorjeanca l-a convins pe bărbatul amorezat să-i ofere mari sume de bani. Femeia de 32 de ani i-a promis italianului că îşi vor întemeia o familie şi că vor avea copii.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

De asemenea, l-a îndemnat să contribuie cu bani pentru deschiderea unui salon de coafură în Dubai (Emiratele Arabe Unite) şi a altuia la Bucureşti. „În mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 euro”, arată procurorii care au instrumentat cazul. 

Sperând că Simona se va căsători cu el şi îi va face şi două fetiţe, aşa cum îi promisese, bătrânul i-a alimentat contul în mod repetat. De fiecare dată, gorjeanca reuşea să-l convingă că vor avea un viitor minunat împreună. Păgubitul a ajuns chiar să vândă un imobil cu şapte camere pe care îl deţinea la Milano, doar ca să-i facă pe plac. Mai mult, anchetatorii au mai stabilit că Simona chiar s-a căsătorit, în perioada în care purta discuţiile cu cetăţeanul italian pentru a face rost de bani.

Citește și: Cristi Borcea recunoaște: „Am patru copii concepuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială”

Olteanca susţine că este nevinovată şi respinge toate acuzaţiile. Tânăra consideră, nici mai mult, nici mai puţin, că italianul i-a dat toţi banii din proprie iniţiativă. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea ei în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani în formă continuată, scrie click.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.