Cristi Borcea recunoaște: „Am patru copii concepuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială”

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.04.2021 - 17:16
Cristi Borcea recunoaște: „Am patru copii concepuți în detenție / Fanatik.ro

Cristi Borcea a mărturtisit că își dorește să scrie o carte autobiografică și că „în patru ani de pușcărie am făcut patru copii. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor."

SHARE

 

Fostul patron al echipei Dinamo îi mărturisea lui Ovidiu Ioanițoaia, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”: „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent", a mai spus Borcea.

Citește și: Nevestele ucigașilor Gigi Englezu și Pompi au scos la vânzare mitralierele și pistoalele soților

Citește și:  Mandatul românesc de arestare a Rechinului e degeaba. A fost suspendat de un judecător mexican

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei


Dacă Valentina Pelinel are acum trei copii, iată că soțul ei se apropie de un număr record. Fostul boss de la Dinamo mai are puțin și ajunge la o echipă de fotbal. Are 9 copii cu patru femei. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Citește și: Gone Barbarul, după ce a anunțat că a preluat Constanța: S-a făcut un mic deranj și ne cerem scuze

Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina. Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 13 ani. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (5 ani). Borcea le achită o pensie alimentară de lux. De fiecare dată, în special cu prilejul sărbătorilor,  Cristi îi adună pe toți lângă el, le oferă cadouri și are grijă de ei, scrie click.ro.

Citește și: Andreea Marin: Fata mea a avut COVID. A stat izolată de restul casei. Doar îi duceam mâncare

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.