FOTO După o vedetă tv și un proxenet, Bianca Drăgușanu și-a găsit marea dragoste: Bădălău jr

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.01.2021 - 19:19
Drăgușanu / FB

Fosta soție a lui Alex Bodi, anchetat pentru trafic de persoane și proxenetism, se va căsători cu Gabi Bădălău. Gabi este fiul lui Niculae Bădălău (ex senator PSD, actual șef la Curtea de Conturi).

SHARE

Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus lucrurilor pe nume despre ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

 „În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto.

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit.”, a declarat Bianca la Teo Show. Detalii AICI

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac planuri de nuntă și, conform apropiaților lor, cei doi au o relație serioasă, dorind să meargă pe același drum în viață. Gabi Bădălău i-ar fi spus unui apropiat că a plecat în vacanță cu viitoarea lui soție.

Bianca Drăgușanu a fost la un pas să se mărite cu Alex Bodi. 

Alex Bodi a fost denunțat la parchet în luna septembrie 2020 de una din fostele soții, Silvia Iulia Sălăgean. Aceasta le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar aceasta îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face., conform referatului pentu propunerea de arestare întocmit de procurorii DIICOT Craiova.

Bodi este arestat la domiciliu. Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că anul 2014 este și cel în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru.

Pe lângă infracțiunile de proxenetism și trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova îl mai acuză Alex Bodi și pentru faptul că, pe 17 martie 2018, l-ar fi amenințat pe un anume Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta din urmă să-i plăteacă o taxă de protecție de 5.000 de euro.

Citește și: Alex Bodi, arestat pe baza denunțului unei foste soții pe care a dus-o să se prostitueze în Germania

Între timp se judecă noi etape în procesul de divorţ şi custodie dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabriel Bădălău. În urmă cu câteva săptămâni a avut loc o nouă înfăţişare la tribunal.

Bădălău junior a spus că fosta soție i-a cerut prea mulți bani pentru creșterea copiilor.
Bădălău junior a dezvăluit noi detalii despre divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu. Mama copiilor lui ar cere 15.000 de euro pe lună pentru creșterea celor mici, deși el plătește deja pentru educația lor.

Citește și: Bădălău jr dă 2.000 €/lună pentru copiii săi și zeci de mii pe bijuterii pentru Bianca Drăgușanu   

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te