Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, activă pe OnlyFans. Nu vrea să o mai vadă: „Sunt dezamăgită”

DE Alin Crișan | Actualizat: 06.11.2022 - 17:03
Ilie Năstase și Charlotte - Foto: Spynews

Charlotte Năstase este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și Alexandra King. Ea nu a fost singurul copil adoptat de cei doi, având și un frate mai mare. După o perioadă, Ilie și Alexandra au divorțat, iar cei doi copii au rămas alături de mama lor.

SHARE

Charlotte, fiica adoptată a lui Ilie Năstase, activă pe OnlyFans

Amalia Năstase și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după 14 ani de relație și 7 de căsnicie. Cei doi au împreună două fiice, iar în prezent, Amalia este căsătorită cu Răzvan Vasilescu, iar împreună au un băiat. Putini sunt cei care știu că Amalia Năstase are o relație specială cu Charlotte, fiica adoptată a fostului tenismen.

Amalia Năstase și Charlotte, fiica adoptată de Ilie Năstase, se înțeleg foarte bine. Tânăra a fost adoptată de fostul tenismen și Alexandra King, fosta lui soție. Charlotte a recunoscut că se ocupă cu OnlyFans, iar Amalia o susține și a sărit în apararea ei.

Amalia Năstase sare în apărarea lui Charlotte 

Recent, Amalia a vorbit despre relația pe care o are cu Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase. După ce tânăra a recunoscut că are cont pe OnlyFans, Amalia Năstase i-a luat-o apărarea.

„Eu mă înțeleg bine cu oricine! Nu există să nu mă înțeleg bine cu cineva și dacă nu mă înțeleg cu cineva, clar, nu e din cauza mea! Toți copiii lui Ilie sunt niște copii extraordinari!”

Amalia Năstase a cunoscut-o pe Charlotte, fiica adoptivă a fostului ei soț, dar și pe ceilalți copii. Ilie Năstase mai are un băiat adoptat împreună cu Alexandra King. Charlotte a dezvăluit că Amalia a fost ca o mamă pentru ea.

„Amalia încerca să-l facă pe Ilie să mă includă și pe mine în viața lui. O iubesc pe Amalia, ea e unul din idolii mei, sunt norocoasă că am avut așa o mamă vitregă în toți acești ani.A fost singura care m-a susținut! Și Emma și Alessia (n.r. fiicele Amaliei Năstase cu fostul tenismen) sunt incredibile! Sunt fericită că am o familie ca ele!”, a spus Charlotte.

Dezamăgită de tatăl ei 

Charlotte Năstase, 32 de ani, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu actrița Alexandra King, a dezvăluit ce relație are, de fapt, cu tatăl ei. Surprinzător, conform spuselor sale, relația dintre ei este una foarte rece, mai ales că ei nu s-ar mai fi mai văzut de 14 ani.

'Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani.L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.(…) Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani.', a mai spus Charlotte, potrivit viva.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te